Nieuwsbrief editie 1 2015

Aangifte inkomstenbelasting 2014; Online aangifte doen

Als u van de belastingdienst een aangiftebrief heeft ontvangen dan dient u aangifte te doen. In voorgaande jaren zetten wij het daarvoor benodigde belastingprogramma altijd klaar op de SimPC. Maar met ingang van dit jaar wordt u geacht uw aangifte online te doen. Hiervoor is geen belastingprogramma meer nodig. Om online aangifte te doen gaat u op het internet naar Mijn Belastingdienst. U logt in met uw DigiD op uw persoonlijke pagina. U kiest ‘Inkomstenbelasting’ en daarna voor ‘Ik wil aangifte doen’.

Wat is er nieuw? Wilt u weten wat er anders is in de online aangifte? Bekijk dan deze video.

Aanbieding: Een nieuwe printer voor uw SimPC

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde kleureninkjetprinter, kleurenscanner en kopieermachine in één? Dan hebben wij in de HP Deskjet 1510 een geschikte printer gevonden voor uw SimPC.

Deze betrouwbare, compacte en makkelijk te bedienen alles-in-één printer doet simpelweg waar hij voor bedoeld is. Afdrukken, scannen en kopiëren van uw documenten. Bovendien hebben wij de benodigde printerdriver (software) al op uw SimPC voor-geïnstalleerd zodat u alleen maar de kabel hoeft aan te sluiten. Stekker in het stopcontact en klaar. Makkelijker kunnen we het niet maken. Zeker omdat we de printer ook nog eens gratis bij u thuis bezorgen.

HP Deskjet all-in-one printer voor € 65,-

 • HP Deskjet 1510 All-in-one printer
 • 2 cartridges (inkt)
 • Voor-geïnstalleerde printer driver op uw SimPC
 • Printerkabel (USB-kabel)
 • 1 jaar garantie
 • Gratis thuisbezorgd

Meer informatie of bestellen? Stuur dan een mail aan info@simpc.nl onder vermelding van printer, uw naam en telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons natuurlijk ook zelf bellen en tijdens kantooruren contact opnemen met onze helpdesk.

Handleiding_button

Nieuwe handleiding voor SimPC en SimTop beschikbaar

Om het SimPC platform veilig en up-to-date te houden zijn er de afgelopen periode behoorlijk wat aanpassingen doorgevoerd. Gevolg hiervan is dat bepaalde programma’s nu anders kunnen werken dan u gewend bent. Daarom hebben wij de handleiding voor de SimPC en SimTop helemaal geactualiseerd. Druk op onderstaande knop om te handleiding te bekijken:

GoogleMaps bestaat 10 jaar

Google Maps bestaat 10 jaar. Om dat te vieren zijn er 12 nieuwe toeristisch attracties uit eigen land aan het bij Google Maps behorende Street View toegevoegd.

Begin 2005 werd Google Maps gelanceerd. In 2009 kreeg Nederland een eigen versie. Nu, tien jaar verder, zijn er maandelijks meer dan een miljard actieve Maps-gebruikers. Wie jarig is trakteert. Daarom zijn nu 12 bijzondere Nederlande locaties aan Street View toegevoegd. Deze plekken kunt u in 360 graden bekijken, alsof u zelf op de locatie bent. Zo is het  Concertgebouw in Amsterdam van binnen te bekijken, maar ook het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer, de stadhuizen en markten van Delft en Gouda en veel, heel veel Amsterdamse grachten, parken en pleinen.

Wilt u ook een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande uitklapmenu:

 

De SimTab en SimPhone nu ook geschikt voor mensen met visuele beperking  

Afgelopen maand hebben we het Visueel Comfort Pakket geïntroduceerd. Daarmee zijn onze tablet (SimTab) en smartphone (SimPhone) nu ook geschikt voor gebruik door slechtzienden.   

Het Visueel Comfort Pakket geeft onze tablet en smartphone een voor slechtzienden aangepast scherm. Dit kan met positief of negatief contrast worden ingesteld en beschikt over grote duidelijke pictogrammen en een vereenvoudigde navigatie. De SimTab en de SimPhone beschikken over spraakondersteuning en hebben een zoomfunctie. Daarnaast hebben we de toestellen uitgerust met een pakket voor de doelgroep bedoelde apps. Uiterlijk en werking sterk verschillen door het Visueel Comfort Pakket van onze normale SimTab of SimPhone maar alle functies zijn zonder beperking te gebruiken.

Voor assistentie kan vanzelfsprekend een beroep worden gedaan op de SimCoach. Onze helpdesk service voor gebruikersondersteuning. En als dat nodig is dan nemen we het toestel op afstand over. Net zo als we dat bij de SimPC doen.

Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, heeft de SimTab en de SimPhone aan een uitvoerige test onderworpen en concludeert dat SIM voor de doelgroep twee interessante producten heeft geïntroduceerd.

Het Visueel Comfort Pakket is bij aanschaf optioneel zonder meerprijs beschikbaar. De SimTab en de SimPhone kosten respectievelijk € 299 en € 249,-.

Meer info:  http://www.simpc.nl/slechtzienden/

Slechtzienden_tab_phone


Klantenservice – 
Aanpassing openingstijden – Telefoonnummer – Telefoonkosten

guy2Wellicht is het u al opgevallen. Onze klantenservice heeft andere openingstijden, een nieuw telefoonnummer en er gelden andere gesprekskosten als u met ons belt. Wij zijn voortaan bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Buiten de openingstijden is de klantenservice per mail bereikbaar via klantenservice@simpc.nl. Het nummer waarop u ons tijdens kantoortijden kunt bereiken is 020 – 422 6000. U betaalt hiervoor voortaan alleen nog de lokale gesprekskosten.

 • Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur
 • Telefoonnummer: 020 – 422 6000 (lokale gesprekskosten)

 

Vorig bericht
Nieuwsbrief september 2014
Volgend bericht
Voor senioren geoptimaliseerde tablet, smartphone en computer nu ook beschikbaar in Bodegraven.

6 reacties. Laat een nieuw bericht achter

 • Trudy Bostelaar
  2 april 2015 11:41

  Tevreden gebruiker sinds de start in 2007 van de SIM pc. April 2015

  Beantwoorden
 • lies willemse
  12 maart 2015 19:58

  wij zijn gewoon heel blij met jullie producten en jullie altijd prima service veel dank daarvoor.

  Beantwoorden
 • Jan schonewille
  7 maart 2015 17:02

  Zo kun je nog eens snel alles bekijken en vergelijken.
  We kunnen voor heel veel mensen de weg naar Internet gemakkelijker maken. Ga zo Door.

  Beantwoorden
 • Bert de Jong
  6 maart 2015 12:29

  goede duidelijke informatie en deals waar je wat aan hebt;
  voor elk wat wils;
  prima nieuwsbrief; ga zo door zou ik zeggen!
  “”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

  Beantwoorden
 • Hennie te Molder
  5 maart 2015 18:09

  Ik ben het helemaal met de vorige schrijver een.
  Ook tóp, betreft uitleg over de nieuwe wijze van belastingaangifte.

  Beantwoorden
 • Goede middag,

  Ik vind dat U goed bezig bent.
  Mijn compliment.
  Ga zo voort.

  Henri Weghorst, Hengelo O.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu