Gratis en gemakkelijk een familieagenda met Fello!

Nederland kent zo’n 3,1 miljoen mantelzorgers: mensen die zorg dragen voor hulpbehoevende uit hun directe sociale omgeving. Voor deze 3,1 miljoen mensen is er een handige app ontwikkeld die overzicht kan bieden in het helpen van anderen. Fello is namelijk een online gedeelde agenda waar alle afspraken in kunnen worden gedeeld omtrent de zorg voor een familielid. Familie en vrienden kunnen zich verenigen in de Fello app en zo precies laten weten wanneer ze wat doen, overzichtelijk en duidelijk! Op die manier is iedereen in één oogopslag van elkaars plannen op de hoogte.

In de Fello familieagenda heeft iedereen de mogelijkheid om afspraken toe te voegen. Elke helpende hand heeft zijn eigen kleur, zo zie je in één overzicht wie wat doet. Ook kunnen er ‘open afspraken’ ingevuld worden, in dat geval is er nog niet duidelijk wie deze taak op zich zal nemen. Zo kan iedereen zien dat er dus nog een taak is waar iemands hulp bij nodig is.

Een andere handige functie van Fello is dat er altijd meldingen gegeven worden op het moment dat er nieuwe afspraken in de agenda worden gezet. Zo is iedereen meteen op de hoogte van nieuwe afspraken. Ook is er een handige chatfunctie, waarin berichtjes omtrent de zorg en hulp voor iemand kunnen worden gedeeld. Zo staan deze berichten handig op één plek bij elkaar!

Wanneer u besluit gebruik te maken van Fello, moet u eerst zelf een account aanmaken. Dat kan gemakkelijk via de app of website. U moet daar uw e-mailadres invoeren en vervolgens krijgt u een bevestigingsmail op het desbetreffende e-mailadres. Via die mail krijgt u een link toegestuurd waarmee u uw aanmelding bevestigd, uw account is dan aangemaakt. Vervolgens kunt u andere mensen via een link uitnodigen voor uw groepsagenda. Zij zullen zichzelf dan moeten registreren bij Fello en kunnen vervolgens gebruik maken van uw agenda.

 

Over de veiligheid van de gegevens die u uitwisselt in de app hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw gegevens zijn namelijk helemaal veilig bij Fello, alleen u en de personen waarmee u de link gedeeld heeft zullen toegang hebben tot de agenda. Fello werkt namelijk met zogeheten ‘toegangstokens’, dat zijn unieke codes die gekoppeld zijn aan het e-mailadres waarmee u bent geregistreerd. Zo kan niemand zomaar toegang krijgen tot uw agenda.

Kom je er zelf niet uit? Bel onze SimCoach

tel: 0900-202 2650

Heeft u een vraag of een probleem met uw smartphone of tablet?
Onze SimCoaches staan voor u klaar om u te helpen. (90 cent per minuut + uw gebruikelijke belkosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 826 reviews.
Skip to content