Nieuwsbrief juni 2014 – introductie Simphone en SimTab

Nieuws
4 reacties

De recente introductie van de SimPhone en de SimTab hebben veel enthousiaste reacties opgeleverd. Er is veel interesse voor onze nieuwe producten. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, zeker omdat beide producten vanaf nu ook goed leverbaar zijn. We hebben deze nieuwsbrief geheel in het teken opgesteld van de door SimPC ontwikkelde mobiele telefoon en tablet-PC.

In verband met de vakantie ontvangt u onze eerstvolgende reguliere nieuwsbrief in augustus in plaats van eind juli.

De SimPhone

Informatiefilm SimPhone

Om een beter beeld te geven van alle mogelijkheden van de SimPhone hebben we een korte film gemaakt. U kunt deze film hier bekijken:

De SimPhone; mag het een maatje meer zijn?

We hebben de SimPhone uitvoerig in praktijk laten testen door een gevarieerde gebruikersgroep. Een belangrijk verbeterpunt had betrekking op de grootte van het beeldscherm. Op basis van de gebruikerservaringen van de testers hebben wij besloten een ander toestel te selecteren en daarmee een verbetering van het gebruiks- en bedieningsgemak van de SimPhone te realiseren. Als gevolg van deze aanpassing is de adviesprijs van de SimPhone  licht gestegen en bedraagt deze nu € 229,-.

Mobiel abonnement voor de SimPhone

simkaart

Om met de SimPhone mobiel te kunnen bellen en sms-en heeft u een mobiel abonnement nodig of dient u een prepaid kaart aan te schaffen. Om buitenshuis overal gebruik te kunnen maken van het internet kunt u het mobiele abonnement of de prepaid kaart uitbreiden met een zogenaamde databundel. Dat betekent dat u via het netwerk van uw provider tot een bepaald maximum voor een afgesproken bedrag mag internetten. Voor thuisgebruik van internet op uw smartphone kunt gebruik maken van uw eigen WiFi netwerk. Het aantal verschillende aanbieders en abonnementen is groot. De SimPhone werkt met ieder abonnement. U bent helemaal vrij in uw keuze. Ook als u al een mobiel abonnement heeft dan kunt u deze in combinatie met de SimPhone gebruiken. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

WhatsApp

Opvallend veel vragen die we de afgelopen weken kregen hadden betrekking op WhatsApp. Vandaar dat we in deze nieuwsbrief ook graag wat extra uitleg geven over deze app. WhatsApp is een berichtenprogrammatje (app) voor de smartphone en wordt inmiddels door meer dan de helft van de Nederlandse bevolking gebruikt. Met dit  programma, waarmee ook de SimPhone is uitgerust, kunt u berichten versturen naar andere telefoonnummers, vergelijkbaar met sms. De berichten worden verstuurd en ontvangen via de internetverbinding. U betaalt dus niet, zoals bij sms-berichten, per verzonden bericht. Naast het verzenden van berichten kunnen gebruikers van WhatsApp elkaar ook onbeperkt afbeeldingen, video’s en geluidsopnamen sturen. WhatsApp is reclamevrij en het eerste jaar helemaal gratis. Daarna wordt er jaarlijks een klein bedrag (minder dan één euro per jaar) gevraagd om WhatsApp te blijven gebruiken.

De SimTab

Informatiefilm SimTab

Om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden van de SimTab hebben we ook voor de SimTab een korte film gemaakt. U kunt deze film hier bekijken.

 

 

De SimTab werkt op WiFi

Voor de SimTab heeft u geen mobiel abonnement nodig. Thuis kunt u met uw internetverbinding draadloos gebruik maken van de SimTab. Ook buitenshuis kunt u via een WiFi netwerk van bijvoorbeeld een hotel, camping, winkel, bibliotheek of restaurant gebruik maken van uw SimTab. Als u op vakantie gaat en een de SimTab wil meenemen, is het raadzaam van te voren uit te zoeken of er op uw vakantiebestemming internet beschikbaar is voor gasten.

Wij wensen u een mooie zomer toe, mocht u op vakantie gaan dan wensen wij u een fijne tijd toe. En nu maar duimen dat “Ons Oranje” wereldkampioen wordt in Brazilie……

 

Het team van SimPC.

Vorig bericht
Nieuwsbrief mei 2014
Volgend bericht
SimTab – Productvideo

4 reacties. Laat een nieuw bericht achter

 • LHS Stenger
  16 juli 2014 15:57

  Een vraag over Wifi, naar ik begrepen heb is die verbinding bij mij thuis wat minder goed of het werkt niet? Hoe kan ik daar mee omgaan voor het gebruik van zo’n tablet? Kan het alleen met WIfi gebruikt of zijn er dan nadelen?
  Is het gebruik van het tablet bij het gewone internet abonnement inbegrepen?

  Beantwoorden
  • Het is mogelijk dat uw verbinding niet goed werkt. De SimPC helpdesk kan uw Wi-Fi verbinding op afstand voor u instellen en eventuele problemen voor u oplossen.

   De SimTab werkt alleen met een Wi-Fi verbinding. U kunt alleen de verbinding verliezen als u buiten het bereik van uw draadloze netwerk bent. De helpdesk kan u helpen of advies geven als u een groter Wi-Fi bereik wilt hebben.

   Het internetgebruik van de tablet werkt gewoon met uw bestaande internetabonnement bij uw provider.

   Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Yves van Leeuwen
   Helpdeskmedewerker

   Beantwoorden
 • J. Boogaards
  12 juli 2014 15:54

  Hallo, ik zou graag deze pagina willen afdrukken alleen de knop ”pagina afdrukken” om dit als PDF bestand te downloaden ontbreekt. Het zou fijn zijn als die knop terug kan komen

  vriendelijke groeten
  J. Boogaards

  Beantwoorden
  • Beste meneer of mevrouw, de knop is teruggeplaatst. We zullen hier in de toekomst rekening mee houden. Onze excuses voor het ongemak.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 562 reviews.