Nieuwsbrief maart 2014

Nieuws
2 reacties

SimPC trakteert op SimTouch computers!

Om ons 10-jarig jubileum te vieren hebben we in het SimNieuws van januari de oproep gedaan om samen met u 10 SimTouch computers weg te geven. U mocht bepalen aan wie! Uit talrijke leuke maar soms ook ontroerende aanmeldingen die zijn binnen gekomen hebben we met de grootst mogelijk moeite een selectie gemaakt van 10 SimPC gebruikers die een SimTouch mogen (of hebben mogen) weggeven.

Deze SimPC gebruikers zijn:

 1. Dhr. Tonino uit Heemstede
 2. Mw. Meijer uit Middelburg
 3. Mw. Havik uit Wormer
 4. Dhr. Koopman uit Enschede
 5. Dhr. Van Leeuwen uit Amsterdam
 6. Mw. De Jong uit Leeuwarden
 7. Dhr. Mulder uit Nieuwegein
 8. Mw. Geerman uit Eindhoven
 9. Mw. Te Molder uit Mariënvelde
 10. Mw. Van Hamm-Rijsdijk uit Geleen

Samen met Dhr. Jules Tonino, zelf in bezit van een SimPC sinds 2008, zijn we naar Heemstede afgereisd om bij de uitreiking van een SimPC’s aanwezig te kunnen zijn. Daar troffen we  de verheugde begunstigde aan; Zuster Madeleine Koolmees. Jules Tonino had Zuster Madeleine genomineerd omdat zij een SimPC volgens hem heel goed kan gebruiken. En niet alleen als fervent puzzelaar om spelletjes op te spelen, maar zeer zeker ook om via de computer contact te kunnen onderhouden met haar neef in Peru.  Zuster Madeleine heeft een veelbewogen leven waarbij ze ondanks haar handicap (kinderpolio) en alle hiermee gepaard gaande ongemakken toch is staat is geweest om zelf als verpleeghulp te werken in een verpleegtehuis. En alhoewel Zuster Madeleine slecht ter been, en afgekeurd is voor dit werk, is ze nog heel steeds actief. Onder meer met het verzorgen van bezigheidstherapie voor dementerende ouderen. Net als Jules Tonino nemen wij ons petje af voor Zuster Madeleine en we hopen dat ze lang en veel plezier mag beleven aan haar SimPC.

Volgend bericht
SimPC gebruiker van het eerste uur

2 reacties. Laat een nieuw bericht achter

 • mevr. J. Boerboom
  23 april 2014 09:11

  Beste medewerkers,
  Bij deze laat ik u weten, dat ik het nieuwe scherm van de computer prettig vind. De kleuren en de achtergrond van het scherm waardeer ik zeer. Leuk, dat het zo mogelijk was.
  Vriendelijke groeten, mevr. Boerboom

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu