Nieuwsbrief mei 2014

Nieuws
2 reacties

Inleiding

Op het moment van schrijven van deze editie van SimNieuws zijn wij de laatste hand aan het leggen aan onze tablet; de SimTab. Vanzelfsprekend gaan we u hier op zeer korte termijn meer informatie over geven. In deze editie van het SimNieuws leest u alles over de strengere eisen die worden gesteld aan het DigiD-wachtwoord. Op Facebook zijn we een leuke pagina tegengekomen waar we u graag op attenderen. Ook geven we tips voor het gebruik van ons tekstverwerkingsprogramma. Onze surftip van de maand is eropuit.nl; een website vol leuke en verrassende tips voor een dagje uit.

Strengere eisen voor DigiD-wachtwoord Belastingdienst

pdc_digid

De Belastingdienst heeft de eisen voor DigiD-wachtwoorden verscherpt, waardoor gebruikers met een onveilig wachtwoord een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. Een DigiD-wachtwoord moet voor de Belastingdienst voortaan bestaan uit minimaal 1 kleine letter, 1 hoofdletter, 1 cijfer, 1 leesteken en moet in totaal minimaal acht karakters lang zijn. Het maximum is 32 karakters. U kunt hiermee vanaf heden geconfronteerd worden wanneer u bijvoorbeeld inlogt op Mijn toeslagen of een aangifteprogramma van de Belastingdienst gaat gebruiken. Als uw wachtwoord niet aan de nieuwe eisen voldoet, dan wordt u bij het inloggen gevraagd een nieuw, sterker wachtwoord op te geven. Als uw huidige DigiD-wachtwoord niet voldoet aan de aangescherpte eisen, denk dan nu alvast na over een nieuw wachtoord.

Koning heeft eigen Facebookpagina

koninklijkhuis

Sinds de kennismaking van koning Willem-Alexander met onze SimPC in 2011 volgen wij het koningshuis aandachtig. Tegenwoordig ook via Facebook. Wist u dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima inmiddels ook een eigen pagina op Facebook hebben gekregen? Het profiel van het koninklijk paar werd gelanceerd op Koningsdag. De Rijksvoorlichtingsdienst houdt de informatie op het profiel actueel. Op de Facebookpagina van het koningspaar worden regelmatig berichten en foto’s geplaatst over de activiteiten van de koning en koningin in en voor Nederland. Ook zijn op de pagina video’s te zien en wordt er informatie van de website van het koninklijk huis gedeeld. Bent u benieuwd hoe koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich op Facebook presenteren? Bekijk de facebookpagina van Het Koninklijk Huis.

Gebruikt u OpenOffice? Maak het uzelf gemakkelijk met sneltoetsen

Schermafdruk_bureablad_Privekantoor

Uw SimPC is voor het schrijven van documenten uitgerust met een tekstverwerkingsprogramma.  Wist u dat dit programma van sneltoetsen kent? Een sneltoets is een combinatie van toetsen die u indrukt om de computer een opdracht te geven; iets waar u normaal een menu of de muis voor gebruikt. Onderstaand hebben we een aantal nuttige sneltoetsen voor u op een rijtje gezet die u kunt gebruiken in het tekstverwerkingsprogramma:

Eropuit.nl 

Eropuit.nl is de website voor uit tips in Nederland. Op eropuit.nl vind u de meeste, leukste en verrassendste tips voor een dagje uit. Of u nu wil gaan wandelen, fietsen, winkelen, of naar een museum. Eropuit.nl brengt u op ideeën en vindt wat bij u past.  Met eropuit.nl kunt u op verschillende manieren zoeken. Heel gericht op activiteit, datum, plaats of gezelschap. Benieuwd geworden? Kijk dan snel op www.eropuit.nl  

PS; heeft u een leuk uitje gevonden? Voorkom vervelende verrassingen en vergeet niet om ook even op buienradar.nl te kijken wat voor weer het wordt.  

Schermafbeelding 2014-06-02 om 09.29.00

Vorig bericht
SimPhone – Productvideo
Volgend bericht
Nieuwsbrief juni 2014

2 reacties. Laat een nieuw bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu