Voor senioren geoptimaliseerde tablet, smartphone en computer nu ook beschikbaar in Bodegraven.

Bodegraven, april 2015 – Maak op 7 en 8 april kennis met de met de SimTab, SimPhone en SimPC bij Wika Services in Bodegraven.    

Internet is niet meer weg te denken. Of het nu voor ons plezier is of uit noodzaak, bijna iedereen maakt er gebruik van. Maar lang niet voor iedereen is het gebruik van alle digitale middelen en mogelijkheden even vanzelfsprekend. Voor deze mensen biedt SIM uitkomst. Met een uniek concept dat bestaat uit makkelijk bedienbare computers, tablets en smartphones en vergaande ondersteuning maakt SIM het internet voor bijna iedereen toegankelijk. De SimPC, SimPhone en SimTab zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Wika Services in Bodegraven.

‘Tablets, smartphones en computers zijn inmiddels helemaal ingeburgerd. Vreemd genoeg staat de ontwikkeling van dergelijke apparaten voor senioren nog in de kinderschoenen’. Vertelt William Kasius, van Wika Services. ‘Hoe zorg je ervoor dat alles eenvoudig te bedienen en goed leesbaar is? Wie helpt de gebruiker op weg en is beschikbaar voor vragen over het gebruik of als iets een keer niet lukt? Het lijkt erop dat de grote elektronicafabrikanten senioren over het hoofd zien. Daarom biedt SIM met een uniek concept van gebruiksvriendelijke apparatuur en vergaande ondersteuning de oplossing. Eén jaar volledige hulp en assistentie is altijd bij aanschafprijs van een SimTab, SimPhone of SimPC inbegrepen. Zo kan iedereen in zijn eigen tempo digitaal vaardig worden. En als het nodig neemt SIM de tablet, smartphone of computer op afstand over zodat ze bijna altijd de juiste hulp kunnen bieden. Wij zijn content over uitbreiding van het assortiment. Die sluit helemaal aan bij onze visie op kwaliteit, service en deskundig advies. Besluit William Kasius”.

De SimTab en de SimPhone zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 299 en € 249,-. Een SimPC is verkrijgbaar voor € 559,-. Op 7 en 8 april aanstaande organiseert Wika Services een demonstratie. Belangstellenden kunnen van 11:00 tot 16:00 uur terecht in de Willemstraat 55 in Bodegraven. SIM is dan aanwezig om alle mogelijkheden van de SimPhone, SimTab en SimPC te demonstreren.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

William Kasius van Wika Services, Bodegraven, telefoon 0172 – 610 995

www.wikaservices.nl / www.simpc.nl

Vorig bericht
Nieuwsbrief editie 1 2015
Volgend bericht
Nieuwsbrief editie 2 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu