Adobe Flash Player plug-in bijgewerkt, Update 14-07-2015

Update 14-07-2015:

Helaas zijn er nieuwe beveiligingsproblemen gevonden in de nieuwste versie van de Adobe Flash Plugin en derhalve wordt deze plugin opnieuw door de internet browser Firefox geblokkeerd. De maker van de plugin werkt aan een nieuwe versie die wij uiteraard op uw computer zullen installeren zodra deze beschikbaar komt.

Originele bericht:

Vandaag een kleine update waarin de Adobe Flash Plugin wordt bijgewerkt naar de laatst beschikbare versie. Hiermee wordt ook het probleem verholpen dat een aantal klanten de melding kregen dat de plugin was uitgeschakeld wegens kwetsbaarheden. Het uitschakelen van verouderde plugins is een proces wat automatisch gebeurd om u de beste bescherming te bieden.

Voor de geïnteresseerden de nieuwe versie van de plugin is 11.2.202.481. Op deze website van Adobe kan u controleren welke versie op uw computer geïnstalleerd staat: http://www.adobe.com/software/flash/about/

SimCoach tips in uw mailbox

Geef uzelf op voor onze actuele instructietips, dan krijgt u ze meteen in uw mailbox. U ontvangt ook maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met belangrijke aankondigingen en aantrekkelijke acties. U kunt uzelf altijd weer uitschrijven.

19 reacties. Laat een nieuw bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu