1. SimPC.nl
  2. SimPhone basisfuncties

SimPhone basisfuncties

De wereld binnen handbereik

Met de SimPhone kunt u op eenvoudige wijze: bellen, sms’en, e-mailen, gebruik maken van internet en spelletjes spelen. De SimPhone is namelijk uitgerust met een dertigtal apps (digitale programma’s).

SimPhone 4 Mobiele telefoon voor ouderen

Toegankelijkheid

De SimPhone is door ons al geselecteerd als makkelijk in het gebruik, maar we hebben ook extra toegankelijkheidsopties ingebouwd, zodat iedereen gebruik kan maken van functies op maat. Onze apparaten moeten voor u een helpende hand zijn in het dagelijks gebruik.

Duidelijk zichtbaar

Met grote, overzichtelijke pictogrammen en tekst.

SOS knop

In geval van nood kan een alarm-oproep en/of SMS-bericht (inclusief informatie over uw locatie) worden verstuurd.

Touchscreen

De SimPhone is uitgerust met een aanraakscherm.

Tekstgrootte

De tekstgrootte is op de gehele telefoon, of per losse applicatie in te stellen.

Google Play Store

Google Play™, is de applicatie en website waarmee andere apps kunnen worden geïnstalleerd op de SimPhone. Met Google Play™ is de SimPhone naar wens en interesse door middel van apps te personaliseren. Hierbij is een keuze uit méér dan een miljoen apps, waarvan het merendeel gratis is. Naast apps beschikt de Google Play Store ook over films, muziek, boeken, tijdschriften en kranten.

Oneindig veel spelletjes

Spelletjes spelen is altijd al een sociale bezigheid geweest. Het is mogelijk om spelletjes te installeren via de Google Play Store. Daag uw vrienden uit en vergelijk uw scores!

Foto’s maken en bewaren voor later

Met de ingebouwde camera aan de achterzijde legt u uw mooiste momenten vast. U kunt ook filmen en zelfs panorama foto’s maken. Alle foto’s en filmpjes zijn terug te vinden in de galerij. De camera aan de voorzijde kan gebruikt worden voor het beeldbellen (skypen) met familie, vrienden of thuisondersteuning.

E-mail

Makkelijk mailen met uw eigen e-mailadres.

Telefoon

Makkelijk bellen met duidelijke cijfertoetsen.

Berichten

Stuur SMS berichten naar al uw contacten.

Uw apparaat is in goede handen

Google Play Protect

Play Protect van Google zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de beveiliging van uw apparaat. Google Play Protect biedt diverse beveiligingsmiddelen voor uw apparaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ervaar nu zelf hoe de SimPhone werkt

Menu