De wereld binnen handbereik

De SimTab heeft alles wat een computer ook heeft. U kunt op een makkelijke manier: e-mailen, gebruik maken van internet en spelletjes spelen. De apps (digitale programma’s) op de SimTab geven u een goede basis om mee te beginnen.

Toegankelijkheid

Onze apparaten moeten voor u een helpende hand zijn in het dagelijks gebruik. De SimTab is speciaal ontwikkeld om de leesbaarheid te verbeteren, maar we hebben ook extra toegankelijkheidsopties ingebouwd, zodat iedereen gebruik kan maken van functies op maat.

Touchscreen

De SimTab is voorzien van een multitouch aanraakscherm. U kunt bijvoorbeeld met twee vingers foto’s en internetpagina’s groter of kleiner maken.

Tekstgrootte

U kunt geheel naar uw wens de tekstgrootte op de tablet, of per losse applicatie instellen.

Duidelijk zichtbaar

De apps kunt u goed zien vanwege de grote, overzichtelijke pictogrammen en tekst.

Google Play Store

Google Play™, is de applicatie en website waarmee andere apps kunnen worden geïnstalleerd op de tablet. Daarnaast bevat Google Play: films, muziek, spelletjes, boeken, tijdschriften en kranten. Met Google Play™ is de tablet naar wens en interesse door middel van apps te personaliseren. Hierbij is een keuze uit méér dan een miljoen apps, waarvan het merendeel gratis is.

Spelletjes spelen

Spelletjes spelen is gezellig en leerzaam. De SimTab is uitermate geschikt voor iedere spelletjes fanaat! U kunt zelfs bij een aantal apps tegen andere spelers uit de wereld spelen of speel tegen uw vrienden.

Verzamel al uw foto’s op de SimTab

Met de ingebouwde camera aan de achterzijde kunt u fotograferen, filmen en panorama foto’s maken. Alle foto’s en filmpjes zijn terug te vinden in uw albumEr is genoeg ruimte op de tablet om uw bestanden te bewaren. De camera aan de voorzijde kan gebruikt worden voor het beeldbellen (skypen) met familie, vrienden of thuisondersteuning.

E-mail

E-mail

Makkelijk mailen met uw eigen e-mailadres. Schrijf berichten waar u maar wilt. U kunt ook meerdere e-mailaccounts toevoegen.

Internet

Internet

Internetten zoals u gewend bent. Snel surfen naar uw favoriete websites. Gebruik tabbladen om meerdere websites tegelijk te openen.

Uw apparaat is in goede handen

Google Play Protect

Play Protect van Google zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de beveiliging van uw apparaat. Google Play Protect biedt diverse beveiligingsmiddelen voor uw apparaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Bestel nu en probeer 30 dagen uit!

Menu