SimPlus: eenvoudig online

“Ik vind dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van het internet.”

 • Minimaal 1 jaar gratis ondersteuning bij gebruik
 • We leveren alleen producten die we door en door kennen
 • Een persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen
 • Vakkundig en betrouwbaar sinds 2005
senioren tablet SimTab 4

SimTab

Een gemakkelijke tablet voor senioren. Met onbeperkte persoonlijke ondersteuning zolang je de tablet gebruikt.

SimTop

Laptop speciaal voor senioren. Eenvoudig in het gebruik. Inclusief onbeperkte persoonlijke ondersteuning.

SimPC

Alles-in-1 computer, speciaal voor senioren. Met onbeperkte persoonlijke ondersteuning.

SimPlus maakt het digitale leven makkelijker

Een groot deel van het leven speelt zich tegenwoordig af op het internet. Wij willen dat iedereen, jong en oud, en ongeacht ervaring of beperking kan meedoen. Daar staan we al voor sinds 2005. Maar het bedienen van een computer, smartphone of tablet kan ingewikkeld of lastig zijn. Bijvoorbeeld voor senioren die nog niet thuis zijn in de digitale wereld. Of mensen met visuele, cognitieve of motorische beperkingen. Speciaal voor deze mensen hebben we de SimPlus lijn ontwikkeld. Een computer, tablet en smartphone die alleen laat zien wat je nodig hebt en uitblinkt in gemak.

SimPC, SimTop, SimTab en SimPhone zijn ontworpen om het digitale leven makkelijker te maken. Ze zijn uitgerust met vereenvoudigd overzichtelijk startscherm zonder onnodige informatie. De bediening is eenvoudig, het menu is overzichtelijk en de knoppen zijn groot en goed leesbaar. Via het menu heb je direct toegang tot de belangrijkste programma’s.

Voor vragen kun je een beroep doen op onze SimCoach ondersteuning. De collega’s van SIM staan voor je klaar. Zij ondersteunen je bij het dagelijks gebruik van je apparaat.

Waarom SimPlus

 • Overzichtelijk startscherm
 • Eenvoudige bediening met grote knoppen
 • Alleen de programma’s zien die je wil gebruiken
 • Een direct aanspreekpunt voor jouw vragen
 • Sim maakt het leven online al sinds 2005 makkelijker

“Dat een SimCoach dagelijks in contact staat met gebruikers is voor mij ideaal. Zij horen alles uit eerste hand en kennen de wensen van onze gebruikers. Als er iets moet gebeuren en we hebben overleg dan kruipen ze als het ware in de huid van de gebruiker. Zo krijg ik eigenlijk alle benodigde handvatten voor verdere ontwikkeling. Dat motiveert en houdt me scherp.”

Onze uitdaging bij de ontwikkeling van SimPlus apparaten is om alles wat ‘ingewikkeld’ en ‘ongebruiksvriendelijk’ lijkt makkelijk klikbaar en goed leesbaar te maken. En dat betekent meer dan een duidelijke opbouw van het beeldscherm en het gebruik van grote letters en knoppen. We proberen ‘technisch vakjargon’ zoveel mogelijk te vermijden zodat iedereen begrijpt wat er wordt bedoeld. En door programma’s die niet gebruikt worden zoveel mogelijk weg te laten, bieden we meer overzicht. Maar één oplossing voor iedereen bestaat niet daarom is het belangrijk een apparaat op individueel niveau te kunnen instellen. Zo zorgen we ervoor dat de SimPhone, SimTab en SimPC’s zoveel mogelijk aansluiten bij de persoonlijke interesses en vaardigheden van onze gebruikers.

SIM werkt met open source software. Open source software is software waarvan de broncode vrij beschikbaar is. De gedachte achter dit concept is vrijheid:

 • vrijheid van distributie
 • vrijheid van gebruik
 • vrijheid om de broncode te wijzigen

Lees meer over onze open source software

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content