Vanuit het idee dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van het internet hebben we in 2004 de eerste SimPC ontwikkeld. Inmiddels hebben vele duizenden mensen dit met SimPC kunnen ervaren. Secure Internet Machines (SIM) BV, het bedrijf achter SimPC, geldt als dé specialist op het gebied van onbezorgd beeldschermgebruik in Nederland.

De ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op en met de SimPC, de SimTab en de SimPhone heeft SIM een bijdetijdse en volwassen productlijn. Maar hoe de technologie en het internet zich ook mogen ontwikkelen ons basisprincipe blijft gelijk. Gebruiksvriendelijke apparatuur in combinatie met optimale ondersteuning dienen ervoor te zorgen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen! Een enthousiast team van ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers, administratief en commercieel personeel zet zich dagelijks in om deze belofte waar te blijven maken.

Van idee tot ontwikkeling

Het idee voor gebruiksvriendelijk computergebruik is geboren. Secure Internet Machines (SIM) wordt opgericht. Een team van enthousiastelingen start met de ontwikkeling van de eerste generatie SimPC.

Onze Partners

Lees alles over onze service

Menu