Over ons

Vanuit het idee dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van het internet hebben we in 2004 zelf de eerste SimPC ontwikkeld. Inmiddels hebben vele duizenden mensen het internet met SimPC kunnen ervaren. Secure Internet Machines (SIM) BV, het bedrijf achter SimPC, geldt als dé specialist op het gebied van onbezorgd beeldschermgebruik in Nederland.

De ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op en met de SimPC, de SimTab en de SimPhone heeft Sim een voor gebruik door senioren aangepaste productlijn. Maar hoe de technologie en het internet zich ook mogen ontwikkelen ons basisprincipe blijft gelijk. We staan klaar om te helpen met alles wat met het gebruik van internet te maken heeft; computers, smartphones en tablets. Of het nu gaat om het instellen van apps, het maken van back-ups of instellen van beveiliging: het team van Sim regelt het voor je. Kom je er niet uit? Dan is er altijd iemand die je kunt bellen.

Van idee tot ontwikkeling

Het idee voor gebruiksvriendelijk computergebruik is geboren. Secure Internet Machines (SIM) wordt opgericht. Een team van enthousiastelingen start met de ontwikkeling van de eerste generatie SimPC.

Het team

Maak kennis met onze teamleden. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Door onze praktijkervaring hebben wij de kennis en expertise om je optimaal te ondersteunen.

Rutger

SimCoach

Paul

SimCoach

Mees

SimCoach

Jeroen

SimCoach

Rosalie

Online Marketing

Yaël

Communicatie

Merel

Administratie

Tristan

Algemene Ondersteuning

Frank

Programmeur

Maarten

Programmeur

Robin

Android Developer

Frank

Marketing & Sales

Yves

Webdesign

Ruud

Directeur

Jij?

UpSolution Team

Ons assortiment

Bij Sim vind je niet het meest uitgebreide assortiment. Wij verkopen alleen producten die we door en door kennen en die we uitgebreid hebben getest. Daarom hebben we al een hoop voorwerk gedaan en weet je zeker dat de producten die wij aanbieden kwalitatief goed zijn.

Onze webwinkel en verkooppunten

Webshops vind je overal op het internet. Maar kopen op het internet geeft bij veel mensen een onpersoonlijk gevoel. Daarom krijg je bij Sim altijd persoonlijke service. Je koopt online en krijgt daarbij als je dat wil persoonlijk advies. Vanzelfsprekend beperkt ons advies zich niet alleen tot de aankoop. Want bij onze producten krijg je minimaal 1 jaar SimCoach ondersteuning. Voor en vooral na je aankoop. Heb je een vraag? Dan bel je. Geen keuzemenu, gewoon direct een medewerker aan de telefoon, 1 jaar lang zonder extra kosten. En natuurlijk bij ons: Op een werkdag voor 15:00u besteld is dezelfde dag nog verzonden.

Onze partners

Wij willen voor jou als klant het maximale halen uit onze dienstverlening. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts kunnen we je de beste service en diensten bieden.

Lees alles over onze service

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content