Het team

Maak kennis met onze teamleden. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Door onze praktijkervaring hebben wij de kennis en expertise om je optimaal te ondersteunen.

Rutger

SimCoach

Paul

SimCoach

Mees

SimCoach

Jeroen

SimCoach

Yaël

Communicatie

Merel

Administratie

Tristan

Logistiek

Maarten

ICT Beheer & Ontwikkeling

Robin

Android Beheer & Ontwikkeling

Frank

Marketing & Sales

Yves

Webdesign

Chris

Webdeveloper

Ruud

Directie

Koda

Chief Happiness Officer

Jij?

Solliciteer direct!

Vanuit het idee dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van het internet hebben we in 2004 zelf de eerste SimPC ontwikkeld. Inmiddels hebben vele duizenden mensen het internet met SimPC kunnen ervaren. Secure Internet Machines (SIM) BV, het bedrijf achter SimPC, geldt als dé specialist op het gebied van onbezorgd beeldschermgebruik in Nederland.

De ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op en met de SimPC, de SimTab en de SimPhone heeft Sim een voor gebruik door senioren aangepaste productlijn. Maar hoe de technologie en het internet zich ook mogen ontwikkelen ons basisprincipe blijft gelijk. We staan klaar om te helpen met alles wat met het gebruik van internet te maken heeft; computers, smartphones en tablets. Of het nu gaat om het instellen van apps, het maken van back-ups of instellen van beveiliging: het team van Sim regelt het voor je. Kom je er niet uit? Dan is er altijd iemand die je kunt bellen.

Productlijn 2022

Sim introduceert de Dagwijzer, het slimme scherm voor structuur, tijdsbesef, communicatie en verbinding.

Onze partners

Wij willen voor jou als klant het maximale halen uit onze dienstverlening. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts kunnen we je de beste service en diensten bieden.

Supporter van

G-team bowling
Sports4All Heiloo
Trefpunt Heiloo
Stichting Welzijn Heiloo
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content