SimCoach ondersteuning

Je vaste lijn voor hulp bij het dagelijks gebruik van je apparaat: altijd en overal.

  • Minimaal 1 jaar onbeperkte ondersteuning bij gebruik
  • Een direct aanspreekpunt voor jouw vragen
  • Mogelijkheid voor hulp-op-afstand
  • Vakkundige en betrouwbare specialisten

Wat is SimCoach Ondersteuning?

Of je nu een computer, tablet of smartphone bij ons koopt, je ontvangt minimaal het eerste jaar altijd onze SimCoach Ondersteuning. Dat betekent dat we je helpen. Bij het gebruiksklaar maken en het dagelijks gebruik van je apparaat. We ondersteunen je, lossen problemen op én geven je tips en uitleg. Dit doen we al sinds 2005, en na het uitvlooien van honderdduizenden verzoeken van gebruikers, mogen we onszelf gerust experts noemen. Onze producten kennen we door en door. Daardoor zijn de meeste vragen met slechts één telefoontje op te lossen. Met hulp van een SimCoach weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Er is altijd een SimCoach beschikbaar voor hulp.

Hoe werkt SimCoach ondersteuning?

Onze ondersteuning start vanaf het moment dat je een product bij ons koopt. Je hebt altijd minimaal één jaar recht op onze ondersteuning. Heb je vragen of wil je hulp? Dan kun je direct terecht bij de collega’s van onze klantenservice. Zij helpen je op weg en lossen problemen voor je op.

Hulp-op-afstand

Met hulp-op-afstand is uitkomst meestal dichtbij! Als je contact met ons opneemt, nemen we als dat nodig de bediening van je scherm op afstand over. Zodoende zijn we vaak heel goed in staat om een probleem op te lossen, iets aan te passen of voor te doen. Hoe handig is dat? Goed om te weten is dat hulp-op-afstand alleen kan worden opgestart na jouw toestemming en dat deze toestemming altijd éénmalig voor de desbetreffende sessie is. Onze SimCoach kan met hulp-op-afstand heel veel, maar niet alles. Ook dat vinden we belangrijk om te laten weten. Waar kan de SimCoach je op afstand niet bij helpen;

  • Uit de doos halen en aansluiten van nieuwe apparaten
  • Alles waar gereedschap bij vereist is

SimCoach Abonnement

Het eerste jaar is onze ondersteuning bij je computer, smartphone of tablet inbegrepen. Zo weten we zeker dat we je goed op weg kunnen helpen. Wil je ook na het eerste jaar een beroep blijven doen op onze persoonlijke ondersteuning dan kun je ervoor kiezen om een SimCoach abonnement af te sluiten.

SimCoach Abonnement*
Eerste jaar gratis
Na het eerste jaar kun je verlengen en betaal je € 7,00 p/m
Maandelijks opzegbaar

* Het is niet verplicht om na het eerste jaar je abonnement te verlengen. Indien je hier niet voor kiest, dan ontvang je geen ondersteuning meer bij vragen of problemen.

Sim Service Abonnement – voor SimPC en SimTop*
Eerste jaar gratis
Na het eerste jaar betaal je € 18,50 p/m
Maandelijks opzegbaar

* Abonnement is verplicht voor een correcte werking van de Sim software. Indien je hier niet voor kiest, dan kun je zelf een ander besturingssysteem installeren.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content