SimCoach ondersteuning

Je vaste lijn voor hulp bij het dagelijks gebruik van je apparaat: altijd en overal.

  • Minimaal 1 jaar onbeperkte ondersteuning bij gebruik
  • Een direct aanspreekpunt voor jouw vragen
  • Mogelijkheid voor hulp-op-afstand
  • Vakkundige en betrouwbare specialisten

Wat is SimCoach Ondersteuning?

Of je nu een computer, tablet of smartphone bij ons koopt, je ontvangt het eerste jaar altijd onze SimCoach Ondersteuning. Dat betekent dat we je helpen met het dagelijks gebruik van je apparaat. We helpen je met de installatie, ondersteunen je bij het oplossen van problemen én geven je tips voor het dagelijks gebruik. Dit doen we al sinds 2005, en na het uitvlooien van honderdduizenden verzoeken van gebruikers, mogen we onszelf gerust expert noemen. Onze producten kennen we door en door. Daardoor zijn de meeste vragen met slechts één telefoontje op te lossen. Met hulp van een SimCoach weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Er is altijd een SimCoach beschikbaar voor hulp.

Hoe werkt SimCoach ondersteuning?

Onze ondersteuning start vanaf het moment dat je een product bij ons koopt. Je hebt altijd minimaal één jaar recht op onze ondersteuning. Heb je vragen bij de installatie of ingebruikname van je smartphone, laptop of computer? Dan kun je direct gratis telefonisch terecht bij de collega’s van onze klantenservice. Zij helpen je op weg. Of het nu gaat om het verbinden met internet of het instellen van e-mail of andere programma’s. Wij staan voor je klaar. Ook als je tijdens het gebruik vragen hebt, of problemen hebt met beveiliging of updates.

Hulp-op-afstand

Als je contact met ons opneemt nemen we als dat nodig de bediening van jouw scherm op afstand over. Bijvoorbeeld als onze telefonische hulp niet volstaat om een probleem op te lossen of als we tijdens een instructie iets willen voordoen. Hoe handig is dat?

Door onderstaande knop in te drukken kom je op de startpagina van hulp op afstand. Hier kunt je vervolgens de stappen doorlopen om het te activeren.

Let op: Hulp-op-afstand kun je alleen starten op verzoek van een SimCoach. Je geeft ons vervolgens toestemming om de bediening van je apparaat eenmalig over te nemen.

SimCoach Abonnement

Het eerste jaar is onze ondersteuning bij je computer, smartphone of tablet inbegrepen. Zo weten we zeker dat we je goed op weg kunnen helpen. Wil je ook na het eerste jaar een beroep blijven doen op onze persoonlijke ondersteuning dan kun je ervoor kiezen om een SimCoach abonnement af te sluiten.

SimCoach Abonnement – regulier
Eerste jaar gratis
Na het eerste jaar betaal je slechts €7,50 p/m (optioneel)
Maandelijks opzegbaar

Sim Service Abonnement – voor SimPC en SimTop
Eerste jaar gratis
Na het eerste jaar betaal je €17,50 p/m
Maandelijks opzegbaar

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content