1. SimPC.nl
  2. Onbezorgd digitaal met de SimCoaches van SIM

Onbezorgd digitaal met de SimCoaches van SIM

Bij Sim zitten wij voor u klaar om deze vragen te beantwoorden. Onze SimCoaches ondersteunen u met vragen op technisch gebied, lossen storingen op maar kunnen u ook adviseren over veilig internetgebruik en de beste apps. Geen keuzemenu’s of lange wachtrijen bij ons. U krijgt direct een van onze SimCoaches aan de lijn die u op een rustige, persoonlijke manier helpt bij het oplossen van uw probleem.

Digitaal vaardig maken en blijven

We doen nog meer. Onze missie is iedereen digitaal vaardig maken en houden. Concreet houdt dit in dat we helpen met uw probleem maar u ook graag iets willen leren. Dit doen we aan de telefoon maar ook in onze nieuwsbrieven en op de website. Handleidingen, tips over leuke apps, nieuws over digitale ontwikkelingen. U kunt het allemaal van ons verwachten.

Waar wacht u nog op! Neem contact op met onze SimCoaches en ervaar zelf het gemak. U heeft de volgende mogelijkheden:

Onze dagelijkse werkzaamheden

Back-up en overzetten van bestanden

Hulp bij het overzetten van e-mailbestanden, foto’s en documenten vanaf de computer naar de Cloud, een externe harde schijf of een andere computer.

Opschonen van computers en Laptops

Uw computer is langzaam. Wij kunnen u op afstand adviseren en helpen om de computer op te schonen. U kunt daarna uw computer weer snel en eenvoudig gebruiken zonder foutmeldingen.

Vaste en draadloze internetproblemen

We helpen u op afstand om internetproblemen op te lossen. Indien nodig kan uw internetprovider aanvullende hulp bieden door een lijnmeting te doen om uw modem, router of draadloze Wi-Fi adapter te analyseren.

Verwijderen van virussen en spyware

Heeft uw computer een virus? Wij adviseren bij het verwijderen van virussen en malware. Het politievirus ook genoemd Ukash virus is het meest voorkomende. Dankzij onze ervaring kunnen wij elk virus en meestal met behoud van uw bestanden direct verwijderen.

Problemen met e-mail of adressenboek

Heeft u problemen met verzenden of ontvangen van e-mail? Wij controleren altijd uw e-mailprogramma op onjuiste e-mail instellingen.

* Alleen tijdens openingstijden. Bellen tegen lokaal tarief.

Onbeperkt ondersteuning nodig voor smartphone, tablet of computer?

SimCoach tips in uw mailbox

Geef uzelf op voor onze actuele instructietips, dan krijgt u ze meteen in uw mailbox. U ontvangt ook maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met belangrijke aankondigingen en aantrekkelijke acties. U kunt uzelf altijd weer uitschrijven.

Menu