Buitengewone & Snelle ondersteuning

Wij geven om onze klanten en bieden 100% ondersteuning en updates.
Vragen van klanten beantwoorden, begeleiden en helpen is onze hoogste prioriteit voor ons team.

0+
Gemiddeld

Wat klanten zeggen

heel tevreden
ben al een aantal jaren in het bezit van een laptop en tot heden wat ik er mee wil doen heel tevreden als ik er toch eens niet uitkom even een belletje en je word meestal heel
snel geholpen en dat is mij veel waard dus met andere woorden gewoon tevreden

bert van bemmelen van der plaat

Klant

Door al lange tijd en positieve ervaring en daardoor kennis over de moderne digitale wereld, heb ik het gevoel dat ik ondanks mijn leeftijd, door de simpc ben meegegroeid.Ik ben er blij mee.

M Jochems-Wagenmakers

Klant

tevredenheidsverslag
Ik ben er over het algemeen zeer over te spreken.

Willem H. Goedbloed.

Klant

de W-ijde W-ereld beW-andelen met minder stress!
*Mijn uitermate positieve mening deel ik nog heeeeeeel regelmatig met jong en oud. Men kent het niet en is zeer bevooroordeeld en dat irriteert mij enorm. Als een apostel geef ik zelfs 2/3 lessen aan mensen, die meer willen beleven, omdat ik van mening ben dat men het gebruik ZELF moet ervaren en daaraan is door mij mee te helpen. (vrij-willig en-blijvend).
* Lastig is het, dat er soms bij een aanvraag van bepaalde info, men mijn sim-emailadres niet herkent. Gelukkig heb ik ook een gmail, maar ook dat is irritant.
* “De jongens” Oftewel de mannen (vrouwen?) van de klantenservice, daarvan hebben er naar mijn mening een aantal psychologie gestudeerd!! Petje af.

Tianah Auener

Klant

Mijn eerste computer.
Graag wil ik als SimPC gebruiker van het eerste uur (2005) een compliment maken aan SimPC en zijn medewerkers. Samen met deze medewerkers heb ik mij als 73 jarige, via de telefoon en de mail deze ondertussen derde PC op mijn manier behoorlijk eigen gemaakt en kan mij er ook door regelmatig de hulplijn te bellen goed mee redden. (bankieren, mailen, fotoalbums enz.) Ik hoop dan ook nog lang van mijn Pc en hulplijn gebruik te kunnen maken en wens iedere nieuwe gebruiker het zelfde plezier als ik.

Ad van Bruggen

Klant

Makkelijk contact als dat nodig is. Een computer waar je snel grip op hebt. Ben blij dat ik me over de installaties van firusscanners, up daten en de veiligheid van simpc niet hoef te bekommeren, Kortom, ik vind simpc geweldig. Bij velen is simpc niet bekend en dat vind ik jammer. Ik heb al menigeen de voordelen van simpc gegeven.

M. van de Blankevoort

Klant

Sinds 2006 heb ik een SimPC dagelijks in gebruik met volle tevredenheid.

F.H. Janssen

Klant

Mijn mening is dat het een hele fijne computer is.Er is goede hulp aanwezig.Problemen? Even “De Jongens bellen “Zij zijn aardig,behulpzaam en heeeeel geduldig.Zij kijken met je mee.Probleem opgelost!

Hillie van der Heijden-Sebel

Klant

Heldere uitleg en goede ondersteuning voor de ouderen die niet op gegroeid zijn in het digitale tijdperk

Annie de Groot

Klant

mijn SIMPC
ik ben blij met mijn simpc omdat het zo makkelijk werkt,en als ik er een keer niet uitkomt bel ik de hulplijn .die helpt net zo lang tot het nodig is.zo heb ik de pc aardig onder controle gekregen.

L.J.M. Slingerland

Klant

uitstekend
ben een digibeet maar met de simpc kan ik ongestoord terecht

Anoniem

Klant

Beste medewerkers,
Bij deze laat ik u weten, dat ik het nieuwe scherm van de computer prettig vind. De kleuren en de achtergrond van het scherm waardeer ik zeer. Leuk, dat het zo mogelijk was.
Vriendelijke groeten, mevr. Boerboom

J. Boerboom

klant

Een prachtig bedrijf vanwege de bereikbaarheid als je hulp nodig hebt.

Anoniem

Klant

Mijn ervaring is dat ik correct en deskundig geholpen wordt binnen de mogelijkheden, die de pc biedt.
SimPC is voor mij een computer die mij legio mogelijkheden biedt. Fijn is dat er regelmatig back-ups gemaakt worden en bij problemen kan er een deskundig iemand even meekijken en hulp bieden. Waar ik wel tegenaan gelopen ben is dat ik bijvoorbeeld geen software voor mijn TOM-TOM kan downloaden en tevens ook geen boeken voor mijn E-reader.

A.J.M. Stassen-Jennekens

Klant

Als ambassadeur van SimPC, vind ik het een enorme uitdaging om ouderen of mensen die geen ervaring of zelfs angst hebben voor deze prachtige apparaten, te helpen ervaren hoe betrekkelijk eenvoudig, met een beetje hulp deze middelen ons leven kunnen veraangenamen. Laatste weken diverse mensen geholpen deze keuzes te maken.

J. Schonewille

Ambassadeur

Hoewel ik Via SimPC redelijk heb leren omgaan met het gebruik van een PC heb ik wel enige kanttekeningen:
-Foto-onderdeel blijft voor mij te ingewikkeld om er zinvol gebruik van te maken. Een bezwaar vind ik ook dat je er geen gangbaar fotoboek programma (zoals bijv. van o.a. HEMA) op kan installeren. Ik heb daar via helpdesk al vaak om gevraagd maar kreeg bijna altijd een vaag antwoord dat dat in de toekomst nog wel zou komen. Laatste info was dat het niet kon omdat SimPC gebruik maakt van Linux, waar die fotoboek programma’s niet op passen.
-Simphone heb ik een paar jaar geleden aangeschaft. Er bleek een defect te zijn waarna ik uiteindelijk een nieuwe geleverd kreeg. Mogelijk mede via mijn wat verminderd gezichtsvermogen heb ik mijn pogingen om te leren omgaan met de Simphone opgegeven.
M.a.w.: ik heb de Simphone niet meer in gebruik en heb een simpele GSM in gebruik genomen.

Hans den Blijker

Klant

Geruststellend positief
Al vele jaren maak ik gebruik van de SIMPC. Op het werk gebruik ik professionele computer systemen. Daarom is het een verademing om thuis de SIMPC te gebruiken, omdat het een (voor mij dan een eenvoudig) computer is die gemakkelijk te bedienen is en toch heel veel kan.
Ook geen omkijken naar de beveiliging, dat is erg prettig.

Anoniem

Klant

Het is zo fijn dat er opgelet word met verkeerde mails.
Het is echt alle senioren aan te raden

AG Mekelenkamp

Klant

Wat ik vooral prettig vind aan SimPC is de helpdesk, die mij altijd prima helpen. Natuurlijk, daar betaal je ook voor, maar goede service vind ik heel belangrijk. En ook het feit dat ik mij nooit met het beheer hoef bezig te houden en geen anti virus pakketten hoef aan te schaffen, etc. etc.

N.A. Allegro

Klant

Mijn ervaringen met de klantenservice van SimPC waren steeds positief: geen lange wachttijden, vriendelijke medewerkers die meedachten en met groot geduld probeerden deze klant met uiterst weinig kennis van informatie-technologie van dienst te zijn.
Als dat niet direct lukte werd ik op een later tijdstip teruggebeld en alsnog op weg geholpen.

Anoniem

Klant

Tevredenheid.
Vanaf 2011, tot nu ,kan ik alleen maar zeggen dat wij nog steeds erg blij zijn dat SimPC in ons leven is gekomen.

Nienke Cziechy

Klant

Vanaf het eerste begin tot en met de dag van vandaag is het een plezier om met SimPC te werken. Het werkt zonder zorgen.

Erik Fischer

Klant

Bij problemen staan de mensen van SIMPC direkt klaar voor je.
Je mailt of evt. belt dan zorgen jullie zo spoedig mogelijk voor de oplossing,ook de updates geweldig allemaal.Ik moet er niet aan denken dat ik het zelf maar moet uitzoeken,dan krijg je eigenlijk weinig hulp van mensen,wrs. omdat ze het zelf niet begrijpen of geen tijd hebben voor je.
Daarom ben ik reuze blij met SIMPC

Lenneke van Rooijen-Groeneveld

Klant

mijn mening en ervaring met Simpc is in een woord Geweldig als er storing is met de computer of de SimPhone word ik altijd heel goed geholpen.
Dus ik ben blij met SIMPC !!!!

Ineke Ham

Klant

Wij maken alleen maar gebruik van het internetbankieren en dat gaat tot volle tevredenheid. Overigens is het mailen ook zeker een goede uitkomst.
Heel zelden wordt er geinternet,

Anoniem

Klant

Ik heb SIMPC,niet aangeschaft via een review,maar ik heb hem gekocht in 2007 bij een Omring-winkel in HOORN.Ik ben tot nu toe tevreden.Al moet ik zeggen,dat het vorige systeem,mij makkelijker afging,met de bestanden.

mevr.JJM.Suidman

Klant

-Het is vooral heel fijn dat alles geregeld wordt en je niet hoeft te denken aan updaten/beveiliging enz.
-Alle concentratie kan gaan naar het gebruik van de computer zonder verdere poespas daar omheen.
-Geen vraag is te gek voor de medewerker als je belt met een probleem
-Ik zou niet zonder jullie achterban kunnen!

Anoniem

Klant

Aangezien er zoveel veranderingen zijn in de digitale wereld ben ik blij dat dat door SimPC wordt geregeld. En ook alle dreigingen van virussen en andere ellende op internet (waar ik weinig verstand van heb) worden opgelost en/of voorkomen.

Anoniem

Klant

Nog steeds geen spijt voor mijn keuze voor SimPC al van af 2006.

Agnes Hermans

Het zou zinnig zijn om meer over smartphone te vertellen.
Is prepaid mogelijk?
Kun je soepel in bus,trein,op terras of in stad inloggen?
Moet er betaald worden om in centrum stad op andere netwerken in te loggen.
Wat kunnen bijkomende kosten zijn?
Prima idee in elk geval om een simphone te ontwikkelen.
Als die even veilig is als simpc worden er veel ouderen vast erg gelukkig.
Vriendelijke groet,Mevr. W van de Kamp

W. van de Kamp

Klant

De SimPC is uitermate gebruiksgemakkelijk en zeker voor oudere personen zeer overzichtelijk en vriendelijk. Ook de service is uitstekend en een pluim waard.

H.Warmolts

Klant

Team SimPC. Ook ik wens U fijne feestfagen en de beste wensen en dat U de komende 10 jaar zo door mag gaan. Vriendelijke groet: F. van Berkel-Priems.

F. van Berkel-Priems

klant

Ik heb nog nooit zo’n goede helpdesk gehad als bij jullie. Twee keer gebeld en twee keer zeer deskundig en snel geholpen! Jullie zijn de benchmark voor de helpdesken in Nederland!

Cornelis (Kees) Vonk

Klant

Heb geen hulptroepen bij mij in de buurt, dis SIM/pc een uitkomst !!! Kan vele andere oudere aanbevelen.

Anoniem

Klant

de maandelijkse betaling €14,25 is pittig, maar ik ervaar: geen reklame, geen hakkers, veiligheid en service is Okay ! by een storing was deze snel en simpel verholpen. dus toch tevreden.

Henk Postma

Klant

Bij deze wil ik even laten weten dat ik het nieuwe startscherm, thema 2,
erg mooi vind.
Erg kleurrijk . Ziet er gewoon erg gezellig uit

M. de Geest

Klant

Sinds mijn start met SIM op 8-1-2007 niets anders dan plezier van mijn PC, super!!!!

anoniem

klant

Met de simpc werken geeft weinig problemen en zijn ze er wel dan worden ze vlug opgelost, jammer dat er in het weekend niemand meer aanwezig is.
Linux is nog steeds een van de veiligste programma’s om mee te werken.
Daarom zou ik hem adviseren aan anderen.

Corrie de Zwart

Klant

Ik ben heel blij met de SimPC . Hij is niet zo snel wat ik erg plezierig vind. Ik heb hem al vele jaren en we zijn bijna altijd hele goeie maatjes.

A.T. Rot vander Gaast

Klant

Ik vind de pc handig in gebruik, maar het oproepen van bijv. mail duurt erg lang.
Ik gebruik de computer voor e-bankieren, mailen en spelletjes.

Anoniem

Klant

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Prettige, klantvriendelijke ondersteuning per telefoon. Top!

Barbra

Klant

Bij (vermeende) problemen directe en adequate hulp, zeer betrouwbaar en storingsvrij systeem.

Anoniem

Klant

correcte e vlotte afhandeling van moeilijkheden en klachten

M.A.de Ligt

Klant

Ben al jarenlang een zeer tevreden Simpc’er….zowel met de laptop als met de Simphone.
Als oudere jongere valt het niet altijd mee om de snelle ontwikkelingen bij te benen, laat staan te begrijpen.
De Simpc maakt het (zorgeloos) mogelijk om met de moderne tijd mee te gaan op een eenvoudige en begrijpelijke manier.
En als ik er echt niet uitkom voel ik mij vrij om de Helpdesk te mailen of te bellen…dan wordt ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Lukt het dan nog niet, dan is het fijn dat de Helpdesk de Simpc “over kan nemen” en mij zo kan laten zien om hoe het dan wel moet.
Hetzelfde geldt voor de ondersteuning bij aanschaf en/of problemen met de Simphone.
En lees of hoor ik op het nieuws over zaken als hacken, virussen, spam of weet ik veel wat, dan lach ik in mijn vuistje…
Die problemen ken ik niet!
Worden voor mij geregeld en voorkomen door de Simpc.

U begrijpt zeker wel: voor mij nooit iets anders dan Simpc

Anoniem

Klant

Ik ben zo tevreden dat ik nooit meer een andere wil.

Mevrouw J.M. van der Wekken

Klant

Wow! Geweldig!! Eindelijk !? een smartphone met het gemak van een Simpc… Wilde eigenlijk niet aan een smartphone, maar wordt door de snel veranderende wereld min of meer gedwongen om mee te gaan… Ook een gunstige aanschafprijs… Ga nu met een gerust hart en gemak toch maar over op een smartphone…

J.J. Pruissen

klant

Vooral de telefonische hulp waardeer ik zeer ! de medewerkers hebben heel veel geduld. dank daar voor.

anoniem

klant

Over het algemeen ben ik erg blij met mijn SimPC. Vooral de mail is mijn lijntje met mijn sociale netwerk.

anoniem

klant

Ik vind het wel mooi wat u allemaal voor ouderen tot stand brengt. Ben inmiddels 83 jaar en heb voorlopig voldoende aan mijn SimPC.

H. Weghorst

klant

Goede ervaringen met deze computer , ik gebruik dit merk al ruim 10 jaar nooit of bijna geen
problemen , ik wil hem iedere oudere aan bevelen

Ton van BUUL , Eindhoven nu 83 jaar

Klant

uitstekende pc
makkelijk en fijn mee te werken, hulp is er altijd bij problemen klant vriendelijk, makkelijk om mee te werken, prima sercvies ben er blij mee.

riky

Klant

Ben heel blij dat ik ooit gekozen heb voor simPC, gezien de goede hulp die je van hun krijgt

B. Brasser

Klant

Ik ben 82 jaar en maak al vele jaren gebruik van een sim-computer en ben zeer tevreden over het gebruik en de service die Sim biedt: vooral de updates.

mw A.Tas

Klant

SimPC geeft me een veilig gevoel.En als ik een beroep op ze doe,word ik bijna altijd heel goed geholpen.Toen ik “lid” werd van SimPC,kon je ze raadplegen in het weekend en s”avonds.De tijden zijn flink ingekort.De contributie is echter niet verlaagd.De titel(zie vraag 1) zou moeten zijn:Zakelijk slimme vaklui die KPN-ers.

Anoniem

Klant

Voor vooral senioren met een beperkte computerkennis/vaardigheid is het een werkzaam en veilig gebruik.

Anoniem

Klant

Ik heb voor SimPC gekozen, omdat ik geen “gedoe” wilde zoals ik van anderen vaak hoorde zoals: updates, spam etc.etc.etc. En als ik een vraag of probleem heb, dan word ik prima geholpen door de helpdesk. Ik ben dus een zelfstandige, tevreden SimPC-gebruiker.
Wel heb ik een g.mail-adres, want de e-mail van SimPC is wel heel erg simpel.

H.van der Ende

Klant

De medewerkers die mij helpen als ik een vraag heb of een probleem met mijn SimPc en sinds kort ook een SimPhone helpen mij altijd zeer goed. Ze hebben geduld en leggen alles goed uit.

mevr. M.Wortel

Klant

Email werkt goed en ik ben erg tevreden over de service.
Vanwege slecht zien gebruik ik wel vaker de grote letters.
Helaas mis ik tegenwoordig de voorleesknop, waarom is die verwijderd? Het was een zeer handige aanvulling!
Ook valt het op dat er tegenwoordig veel spam in de mail terecht komt is daar wat aan te doen?

Anoniem

Klant

Bij mijn SimTouch, waar ik ontzettend veel plezier mee heb, heb ik 10 mei j.l. ook een SimTab gereserveerd!

C.B. de Jongh-Ruitenbeek

klant

wanneer ik hulp nodig heb kan ik altijd terecht en wordt op een keurige wijze geholpen.
komt de laatste tijd weinig meer voor.

joop borst

Klant

Ik gebruik de computer van SimPC vanaf 2005. Ik ben er heel tevreden over. Alles wordt voor je geregeld. Ik heb niet de behoefte om zelf programma’s te installeren. Ik pas mijn gebruik aan, aan de computer. Geen ingewikkelde toestanden. Mijn motto bij alles is ‘houd het simpel’. Computer(tablet/smartphone)-gebruik MOET nuttig zijn, en geen verslaving (zijn/worden).

Henk van den Broek

Klant

SIM(ply) the best
Al jaren gebruiken wij de diensten van SimPC. Laptop, tablet en 2 SimPhones zijn ondertussen niet te missen gebruiksmiddelen in ons huishouden.

Leon van Puyvelde

Klant

Een schitterende aanwinst ,zeer makkelijk te bedienen.

E. de Jong

klant

prettig om geen zorgen te hebben over virussen en installeren van diverse functies.
e-mail gaat soepel
symbaloo ergert me
fotoprogramma:gebruiksaanwijzing ontoerijkend,veel mogelijkheden vragen om uitleg van de toepassing.

Anoniem

Klant

Als senior maak ik al vele jaren gebruik van SimPC,waar ik ook erg gelukkig mee ben.Immers
zoals onze kleinkinderen met dergelijke apparatuur omgaan leren wij dat nooit meer.Daarnaast
is het betrouwbaar door beveiliging van het systeem en wordt alles regelmatig bij gehouden.
De ondersteuning door Sim medewerkers is ook zeer bijzonder. Dus bij twijfel,doen.

Jan Kempers

Klant

PC(en) zonder zorg ,het wordt voor mij geregeld
Geeft mij een (H)eerlijke gedachte
Wij beiden (mijn vrouw en ik )genieten er elke dag van . Ik de desk en zij haar laptop
Al jaren !!!!!!!!!!

H.Kloosterman- Koudekerke

Klant

Zonder gezeur, met veel plezier en gemak, simpc, daarmee doe ik dat.
Simpc werkt snel, gemakkelijk en zonder zorgen. Is er toch een probleem ? Even bellen en voor je het weet is het probleem verdwenen. Geen overbodig gedoe, gewoon gemakkelijk op het web overal komen. Al onze uitjes boeken mijn vrouw en ik op onze simpc. Zie onderstaande foto.

Andreas van der Jagt

Klant

Sinds 2006/2007 maak ik gebruik van Simpc. In al die jaren heb ik prettig en met een veilig gevoel de computer gebruikt. Zeker in deze tijd. Dit komt doordat de medewerkers van Simpc. ervoor zorgen dat de computer up to date gehouden wordt, zodat ik niet allerlei programma’s hoef te installeren en bij moet houden. Bovendien is er nog de helpdesk om raad te vragen. Ofschoon ik niet van alle mogelijkheden die de computer biedt gebruik maak, hoop ik nog een hele tijd van de diensten van Simpc gebruik te kunnen maken.

mevr. J. Boerboom

Klant

Goed maar ik vind dat er wel nog een paar groepen voor Familie/verenigingen bij mogen.
En mijn computer is al ongeveer 6 jaar oud en een aan gepaste handleiding boek zou voor mij welkom zijn.

Bram Schuitemaker

Klant

De service is prima. Wel wil ik er op wijzen, om de SimPC niet alleen aan te prijzen voor ouderen, maar voor iedereen, die niet handig is op de pc. Eveneens zorgeloos kunnen zijn, door het onderhoud en de spam en virussencontrole.

anoniem

klant

Ik ben elke keer blij met de aanschaf van de simtop en dadelijk de simtab. Het nieuwe startscherm van de simtop (of simpc) ziet er strak en volwassen uit. Het is fijn zonder zorgen op een veilige computer te werken.

N. van Ginhoven

klant

Aanrader voor iedere senior zowel zonder als met computer-ervaring.

Aad Bouman

Klant

Het wordt niet te ingewikkeld gemaakt; je kunt snel van het ene naar het andere surfen;
als je “vast” komt te zitten, of vragen hebt hoe iets op te lossen, dan is er altijd assistentie per telefoon.
De veiligheid wordt up to date gehouden; je hebt geen gedoe met weer extra veiligheid te kopen. Zeer betrouwbaar, dat is mijn ervaring.

Arnold Sweep uit Geertruidenberg.

Klant

Duidelijke handleiding voor alle programma’s zodat je niet naar de helpdesk moet gaan bellen als je iets wil gaan uitproberen bv cd branden.

anoniem

klant

Sinds ruim twee maanden maak ik gebruik van de Simtop. Ik kan er overal in huis mee werken en heeft ruim voldoende mogelijkheden om te computeren. Bovendien is geen zorg over de beveiliging, dat is bijzonder goed geregeld door Simpc. Het is naar mijn idee niet alleen een computer voor ouderen maar voor iedereen die probleemloos wil computeren.

K. Hörmann

Klant

geluid (volume) onvoldoende
aan/uit knop onhandig niet prettig
als computer uit geschakeld is gaat het blauwe lampje van zelf weer eens aan,dat probleem
heeft Fabian Kok tot op heden opgelost,heb nu 6 dagen de nieuwe computer en 3 keer de
helpdesk om hulp gevraagd, ik mis mijn SIM TOUCH

H.Cardinaal

Klant

Mevr. van Gelder heeft gemeld, wat ik ook gezegd zou hebben. Heel blij met sim en al 5 jaar veel plezier van mijn sim. Kwam toevallig bij kennissen, en hoorde dat zijn zus ook met veel plezier sim heeft. Hij verzuchte: waarom kopen niet meer oudere zo`n simpele SIM. Nu moet ik altijd problemen oplossen op ‘n pc.. Dank voor alle goede hulp. Mevr. Tijdink

Mevr. Tijdink

klant

Zeer eenvoudig met veel mogelijkheden ,veel spelletjes etc.

A.Wieringa

Klant

SimPC is het meest geslaagd qua gebruiksgemak. Voordelen van SimPC zijn het inbegrepen e-mailadres en de ruime openingstijden van de telefonische helpdesk.

Seniorweb

landelijke vereniging

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe computer. Ook is het fijn dat we beschermd zijn.

L. Koolhoven

klant

Gemakkelijk en veilig in gebruik!

Anoniem

Klant

Ik ben erg blij met mijn SIM.PC. Heb door SimPC veel meer contact met mijn kinderen en vrienden.

anoniem

klant

Als ik er niet uit kom met iets . lost klantensevice het samen met mij op.

Joke Linders

Klant

SIMPC levert prima producten die eenvoudig te bedienen zijn, zodat iemand die niet veel van een computer snapt daar toch prima mee kan werken.

Ineke

Klant

Ik kan de computer iedereen aan raden en dat doe ik ook, ik heb mijn zus er ook aan-
gekregen en deelt dat met mij zo helpen wij elkaar ook als wij iets niet weten en vinden
het prettig bij vragen U achter de hand te hebben.

Mevrouw R.Heemstra

Klant

Vooral bij mijn tablet en het stoeien met google heb ik nogal eens hulp nodig. Dan ben ik blij, dat ik een beroep kan doen op de medewerkers van SIMPC.
Bedankt hiervoor.

G. Goyarts

Klant

Als Digibeet ben ik zeer gelukkig met Simpc.
Als ik hulp nodig heb gaat dat altijd prima en duidelijk, en dat komt nog wel eens voor!

Jules (M.B.) Tonino

Klant

simpc staat altijd klaar om te helpen een foto kan ik niet maken
dat moet ik nog leren met behulp van jullei

Corrie Uytdewilligen

Klant

Computer gemak.
Simpel,eenvoudig,compleet. Met deze woorden wil ik graag mijn SimPC om schrijven.Alles wat je nodig hebt en verwacht van jou computer vind je in de SimPC. Mooie grote duidelijke knoppen om alles op te zoeken wat je maar wilt. En mocht er onverhoopt toch een probleem opduiken, even de helpdesk bellen en het probleem is in no-time opgelost. Dat telf.nr. moest alleen gratis zijn, dan was er helemaal niets om over te klagen.

Fam.F.Volkers

Klant

Ik heb nu alweer 6 of 7 jaar sim, ben er erg blij mee het is echt een onbezorgde computer. Eerst heb ik gewoon een sim gehad en nu heb ik al 2 jaar een simtop echt fijn. Maar nu zag ik ineens dat er nu ook een smartphone is, nou die wil ik graag hebben, dus ik denk dat ik hem eind mei wil bestellen. het is heel fijn dat het de zelfde is, als je het even niet weet dat je dan gewoon kan bellen dat geeft een vertrouwt gevoel. Simpc heeft mijn leven verrijkt, voorheen had ik nog nooit op een pc gewerkt, en met simpc gaat het zo makkelijk heel fijn hoor.

A. Paats

klant

Ik gebruik al jaren SimPC en ben er erg tevreden mee. Als senior is het erg handig en gemakkelijk in gebruik.
Ik kan er er echt ALLES mee doen. Binnen een paar klikken heb ik alles in handbereik.

Anoniem

Klant

ALS IK PROBLEMEN HEB MET MIJN COMPUTER EN IK BEL NAAR SIMPC , WORDT IK ONMIDDELIJK GEHOLPEN. EN DAT IS SUPER

M.STEENBAKKERS

Klant

Altijd de modernste werk wijze door UP DATE. Geen Spam ,en geen Anti Virus soft ware door
gebruiker te installeren,wordt verzorgd door SIM PC. Makkelijk in gebruik,en prima ondersteuning bij vragen!!

J.Van Milligen

Klant

geweldig
De simpc is de beste en gemakkelijkste computer, je kunt het werken met de pc zelf leren. iedereen kan het ik beveel deze pc dan ook van harte aan

pjg derkx

Klant

Simtop, die wij al een tijdje gebruiken, werkt goed en veilig en doet alles wat nodig is, wel wat traag maar we zijn gepensioneerd dus we hebben geen haast.

Service van simPC geef ik een 10 op de schaal van 1 tot 10. Zeer klantvriendelijk!!

Margriet Verschoor

Klant

Heb pas een nieuwe sim desktop. Moest wel heel erg wennen aan computer, en ook het toetsenbord. Was ook wel verrast dat er geen webcam aanwezig was, had dit liever vooraf geweten. Verder erg tevreden over sim, hoop alleen niet dat het abonnement steeds duurder wordt.

J. van Amstel-Beugelaar en G. van Amstel

Klant

Ideaal voor ouderen
Correcte behandeling en service
De kosten vh service-abonnement mogen wel wat lager

Anoniem

Klant

Goed tot zeergoed

S Boerland Thijzen

Klant

Menu