SimPC

Alles-in-één computer die eenvoudig te bedienen is. De duidelijke menustructuur samen met de goed leesbare knoppen en tekst helpt u met uw dagelijkse werkzaamheden.

Een prettige gedachte is al het onderhoud dat automatisch geregeld wordt en dat u beschikt over een hulpteam die klaar staat om u te helpen op afstand. Werken op deze computer is een fluitje van een cent!

Service

Iedere SimPC is door het bijbehorende Sim Service Abonnement altijd op orde en volledig beveiligd. Iedere gebruiker krijgt een eigen SimPC e-mailadres en toegang tot de beste computerhulp en gebruikersondersteuning. SIM verzorgt het onderhoud met automatische updates en maakt continu online back-ups zodat alle gegevens altijd veilig zijn opgeslagen. Onze helpdesk staat klaar! Lost problemen op met computer of internet, geeft uitleg en advies en helpt als dat nodig is bij het gebruik van de SimPC.

Meer informatie >

SimOS

SimOS gebruikt een bestaand besturingssysteem en maakt hierin speciale aanpassingen. Het zorgt ervoor dat onze producten persoonlijker en makkelijker in het gebruik zijn. Als u SimOS eenmaal hebt ervaren, dan wilt u waarschijnlijk niet meer zonder.

Ingebouwde programma’s

Elke SimPC wordt geleverd met diverse programma’s. Bekijk, bewerk en maak documenten. Start direct met het verzamelen van foto’s, video’s en muziek. Er zijn ook andere handige programma’s om mee te e-mailen, te internetten, en videogesprekken te voeren. En zelfs een aantal ingebouwde spelletjes!

Meer informatie >

Wat anderen zeggen

Goed

Erg fijn
- Oostzaan - 7 april 2020

GEWOON HEEL GOED

ZEER TEVREDEN MET HET PRODUKT EN DE SERVICE ZEKER OMDAT IK DE SENOIREN TABLET NIET DIRKET KON VINDEN IN BELIGE IS MAKKELIJK OM MEE TE WERKEN EEN AANRADER VOOR MENSEN DIE MET DE TECHNOLOGIE NIET MEE ZIJN
- ZOERSEL - 3 oktober 2019

Service zoals het hoort te zijn.

Ik was al enkele dagen bepaalde functies kwijt en op een ander gebied had ik een vraag. De medewerker begreep mijn klacht en na 10 minuten was het euvel verholpen. Sinds die tijd heb ik het zonder hulp kunnen klaren.
- Nederland - 23 augustus 2019

fantastische service en geen moeite teveel aale geduld

ik ben zo tevreden dat ik alleen maar reclame voor jullie maak
- nibbixwoud - 23 juni 2019

Heb nog geen ervaring

Is Fysic 236 ook geschikt voor Simkaart?
- Diemen - 22 juni 2019
247 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10

Ervaar nu zelf hoe de SimPC werkt

Menu