Bestellen

Wanneer u één of meer voorradige artikelen bestelt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Indien u uw bestelling per bankoverschrijving wilt betalen, dan ontvangt u binnen 1 tot 3 werkdagen een factuur per post.

Installeren

De SimPC en SimTop kunnen bij u aan huis worden geïnstalleerd door een monteur. Indien u hier gebruik van wilt maken, klik de optie ‘Installatie’ aan bij het bestellen. Houdt u alstublieft rekening met een langere levertijd omdat u eerst gebeld wordt voor het maken van een installatie afspraak.

Hoe gaat de installatie in z’n werk?

  1. U plaatst uw bestelling.
  2. U ontvangt een bevestiging per e-mail en/of een factuur per post.
  3. U wordt binnen 1-2 werkdagen gebeld voor het maken van een installatie afspraak. Indien u niet thuis bent, geen zorgen! Er wordt meerdere keren op een dag gebeld, totdat u een afspraak heeft gemaakt.
  4. De monteur komt op de afgesproken tijd uw product installeren.

Cursus

Het is mogelijk om een cursus van 60 minuten mee te bestellen als optie. Indien u hier gebruik van wilt maken, klik de optie ‘Installatie met introductiecursus’ aan bij het bestellen.

Verzending van meerdere artikelen

Bestelt u meerdere artikelen, dan doen wij ons best om alles in één keer te versturen. De levertijd van uw bestelling is gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Levering

We versturen de bestellingen die u op SimPC.nl plaatst standaard via PostNL. Indien u op werkdagen besteld voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd, tenzij anders aangegeven.

  • Het product moet voorradig zijn. Mocht een product tijdelijk niet voorradig zijn, dan wordt op de productpagina de actuele levertijd weergegeven.
  • Levering vindt plaats op werkdagen en op zaterdag. Gebruik de Track & Trace code uit uw e-mail om een indicatie van de exacte levertijd of dagdeel te krijgen.

Verzendwijze

Uw pakket wordt aangemeld bij PostNL zodra uw bestelling klaar is voor verzending. U ontvangt direct een e-mail met daarin de informatie (Track & Trace code) om uw pakket te volgen. Als u niet thuis bent, dan zal de bezorger een bericht achterlaten. In veel gevallen wordt uw pakket de volgende dag aangeboden.

  • Verzending vanuit SIM vindt plaats op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur (feestdagen uitgezonderd).

Wat is Track & Trace?

Track & Trace is een handige manier om uw zending met barcode online te volgen. Het enige wat u nodig heeft is de barcode (die ontvangt u per e-mail) en de postcode van u als ontvanger.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 562 reviews.