SimTop

Laptop met overzichtelijk besturingssysteem. De eenvoudige menustructuur en duidelijk zichtbare knoppen zorgen voor bedieningsgemak.

Een prettige gedachte is al het onderhoud dat automatisch geregeld wordt en dat u beschikt over een hulpteam die klaar staat om u te helpen op afstand. Werken op deze computer is een fluitje van een cent!

Meer informatie

Meer informatie

28 mm dun

2,7 kg

17,3-inch (43,9 cm) Full HD Beeldscherm

Batterij die tot 6 uur meegaat*

Service

Iedere SimPC is door het bijbehorende Sim Service Abonnement altijd op orde en volledig beveiligd. Iedere gebruiker krijgt een eigen SimPC e-mailadres en toegang tot de beste computerhulp en gebruikersondersteuning. SIM verzorgt het onderhoud met automatische updates en maakt continu online back-ups zodat alle gegevens altijd veilig zijn opgeslagen. Onze helpdesk staat klaar! Lost problemen op met computer of internet, geeft uitleg en advies en helpt als dat nodig is bij het gebruik van de SimPC.

Meer informatie >

SimOS

SimOS gebruikt een bestaand besturingssysteem en maakt hierin speciale aanpassingen. Het zorgt ervoor dat onze producten persoonlijker en makkelijker in het gebruik zijn. Als u SimOS eenmaal hebt ervaren, dan wilt u waarschijnlijk niet meer zonder.

Ingebouwde programma’s

Elke SimPC wordt geleverd diverse programma’s. Bekijk, bewerk en maak documenten. Start direct met het verzamelen van foto’s, video’s en muziek. Er zijn ook andere handige programma’s om mee te e-mailen, te internetten, en videogesprekken te voeren. En zelfs een aantal ingebouwde spelletjes!

Meer informatie >

Wat anderen zeggen

Ervaar nu zelf hoe de SimTop werkt

Menu