1. SimPC.nl
  2. SimPC Programma’s

SimPC Programma’s

Het internet.

Via internet is er een schat aan informatie toegankelijk. U kunt zelf informatie opzoeken zoals treintijden, sportuitslagen en telefoonnummers. Maak gebruik van allerlei aanbiedingen en kortingen die vaak alleen via internet te verkrijgen zijn. Lees op uw gemak de krant, of luister naar de radio. De SimPC geeft toegang tot alles wat internet te bieden heeft. Het internet opent met de startpagina van SimPC. Hier kunt u direct zoeken en het geeft direct toegang tot enkele handige pagina’s zoals routeplanner, weer en televisiegids. Uw favoriete pagina’s kunt u hier ook eenvoudig bewaren, zodat u ze makkelijk weer terug kunt vinden.

E-mail

Met een SimPC kunt u op een eenvoudige manier e-mailen. Eventuele ongewenste e-mails (spam) en virussen worden automatisch door SimPC verwijderd. Net zo makkelijk als het versturen van e-mails is het maken van videoberichten. U kijkt in de camera, spreekt uw bericht in en de computer neemt vervolgens het bericht op dat u naar iedereen kunt versturen. U hoeft geen computerdeskundige te zijn. Gewoon de instructies op het scherm stap-voor-stap volgen.

Beeldbellen met Skype

Met een SimPC kunt u via internet wereldwijd ‘telefoneren’ met vrienden en familie die ook het programma Skype™ gebruiken. Dit is zonder bijkomende kosten omdat u gebruik maakt van uw internetaansluiting. Met Skype™ kunt u “gewoon” bellen maar ook beeldbellen. Beeldbellen is telefoneren terwijl u de persoon waarmee u belt op uw beeldscherm “live” ziet. Beeldbellen met een SimPC gaat net zo eenvoudig als gewoon telefoneren, want met een enkele klik bent u in contact met wie u maar wilt!

Internetbankieren

Met een SimPC kunt u veilig bankieren via het internet. U kunt altijd uw saldo bekijken, geld overboeken en een overzicht krijgen van uw inkomsten en betalingen. Bovendien hebben veel banken internetspaarrekeningen met een hogere rente dan traditionele spaarrekeningen. Met een SimPC kunt u veilig internetbankieren bij alle banken in Nederland.

Foto’s en video’s

SimPC biedt een persoonlijk digitaal fotoalbum. U kunt hiermee foto’s van uw digitale fotocamera bewaren, bewerken, (laten) afdrukken en eenvoudig en snel delen met anderen. Foto’s die u ontvangt per e-mail kunt u makkelijk in uw SimPC fotoalbum plaatsen. SimPC zorgt dat al uw foto’s veilig worden bewaard in een ‘digitale kluis’. Ook als er een keer iets gebeurt met uw computer zijn uw foto’s altijd weer terug te plaatsen.

Tekstverwerker

Met een SimPC kunt u brieven schrijven, rekenbladen maken en zelfs complete presentaties maken. Ook kunt u met uw SimPC elektronisch aangifte doen bij de belastingdienst.

Spelletjes

Op de spelletjespagina van SimPC vindt u ondermeer bekende spellen als Rummicub, Patience en Hartenjagen. Ontspannend en leuk om te spelen of om uw toetsenbordvaardigheid te trainen. Het zit allemaal in uw SimPC en u kunt spelen wanneer en met wie u maar wilt. Kunt u zich voorstellen, een partij schaken tegen iemand aan de andere kant van de wereld?

Bekijk nu hoe de SimPC werkt!

Menu