3 van SIM: online spelletjes spelen

Het spelen van spelletjes is een activiteit van alle tijden. Niet alleen is het ontzettend leuk om te doen, het brengt ook nog eens voordelen voor uw mentale gezondheid met zich mee. Een potje Scrabble of Pesten zorgt natuurlijk voor de nodige ontspanning en tevens traint het uw hersenen. Genoeg redenen voor een spelletje dus! Helaas heeft u voor de meeste spelletjes een medespeler nodig en die is er niet altijd. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor bedacht, namelijk online spelletjes spelen via websites of apps. Geen gedoe met het vinden van een tegenstander, gewoon lekker spelletjes spelen wanneer het u uitkomt!

Spellensite.nl
Deze website heeft een ontzettend breed aanbod aan online spelletjes. Niet alleen moderne minigames, maar ook echte klassiekers als hartenjagen, klaverjassen en solitair. Voor deze site heeft u geen account nodig en kunt u kosteloos spelletjes spelen. Via de zoekbalk kunt u eenvoudig uw favoriete spellen opzoeken om te zien of spellensite.nl ze aanbiedt.

Wordfeud
Het spel Wordfeud klinkt u misschien niet bekend in de oren, maar eigenlijk is dit spel niets meer dan de digitale variant van het authentieke Scrabble. Via de Wordfeud app kunt u niet alleen spelen tegen willekeurige tegenstanders, maar ook tegen vrienden of familie die ook een account hebben op deze app. Het enige wat u hoeft te doen om gebruik te maken van Wordfeud is een account aanmaken met uw e-mailadres of Facebook gegevens.

Max Geheugentrainer
Mocht u uw hersenen nou echt eens even flink willen laten kraken? Download dan de gratis Max Geheugentrainer app. Deze app is gebaseerd op het welbekende dagelijkse televisieprogramma van omroep Max. De oefeningen die in de app gebruikt worden zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan het verbeteren van het geheugen, zo is het dus een laagdrempelige manier om uw brein te trainen. De app beschikt over 14 minispellen, verdeeld over de categorieën geheugen, rekenen, concentratie en taal. Een leuke functie van deze app is dat u uw voortgang bij kunt houden en kunt vergelijken met anderen die gebruik maken van de app. Een ideale app om uw mentale fitheid te trainen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content