Al jouw favoriete folders in één oogopslag!

Jaarlijks vallen er bergen aan ongeadresseerd papierwerk op je deurmat. Vaak zijn dit folders en flyers waar je hooguit een vluchtige blik op werpt, maar daarna al gauw bij het oud papier werpt. De kilo’s papier die wij jaarlijks verspillen lopen daarmee snel op. En hoewel folders natuurlijk best leuk en handig kunnen zijn, is dat toch wel zonde. Gelukkig is er een duurzaam en handig alternatief: de Reclamefolder website of app!

Reclamefolder geeft je via de app of website kosteloos toegang tot alle folders. In een duidelijk overzicht zie je in één oogopslag alle nieuwe folders. Je kunt zelf kiezen of je de folders van winkels uit het hele land wil zien, of enkel de winkels bij jou in de buurt. Zo krijg je alleen te zien wat jij graag wil! Een andere handige functie van de app is dat je niet alleen naar winkels kan zoeken, maar ook naar specifieke producten. Ben je dus benieuwd of jouw favoriete tandpasta toevallig ergens in de aanbieding is? Dan typ je de naam van het product in de zoekbalk en krijg je automatisch alle folders te zien waar jouw product in staat! Zo kun je altijd de beste deals scoren!

De Reclamefolder-app kent daarnaast nog een handige functie . Zo kun je al jouw klantenpassen van verschillende winkels in de app zetten. Je hoeft dus nooit meer aan de kassa te staan zonder klantenkaart! Je kunt je klantenpassen in de app invoeren door een foto van de pas te maken (zorg wel dat de streepjescode altijd goed zichtbaar is!). Vervolgens geef je de foto een naam, bijvoorbeeld ‘HEMA-klantenpas’, dan kun je hem altijd makkelijk terugvinden. Wanneer je dan bij de kassa van een winkel staat, hoef je enkel je app te openen en op de goede klantenkaart te klikken. De winkelmedewerker kan de klantenkaart via je telefoon scannen. Op die manier kan je altijd van kortingen of acties profiteren, ook als je je pas een keer vergeten bent. Met al deze bijkomende voordelen Reclamefolder kun je gerust een NEE-NEE sticker op je brievenbus plakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 782 reviews.
Skip to content