De 3 van SIM: apps om een mooie herfstwandeling te maken!

Apps, De 3 van Sim, Nieuws

De herfst is inmiddels alweer in volle gang en dat is een goede reden om er lekker op uit te gaan. De bladeren kleuren rood, geel en oranje en het wemelt van de paddestoelen: de perfecte omstandigheden voor mooie herfstwandeling! Dus trek die wandelschoenen maar uit de kast, want met deze apps bent u de hele herfst zoet!

Wandelen
We beginnen gelijk met de grootste en populairste wandelapp van Nederland, genaamd Wandelen. Deze app bevat meer dan 5000(!) wandelingen door heel Nederland. Deze app biedt niet alleen een breed aanbod aan natuurwandelingen, maar de app biedt ook honderden stadswandelingen. Ook alle 1500 wandelevenementen van de Nederlandse Wandelbond (KWBN) staan overzichtelijk aangegeven in de app. Met deze app krijgt u kosteloos toegang tot honderden wandelroutes. Mocht u meer willen? Vanaf 99 cent kunt u grote aantallen extra wandelingen ontgrendelen.

Natuurmonumenten: natuurroutes
Deze wandelapp is speciaal ontwikkeld door Natuurmonumenten en is dan ook meer dan alleen een app die wandelroutes biedt. Met deze app kunt u namelijk tijdens het wandelen luisteren naar interessante audiofragmenten van boswachters met informatie over het gebied om u heen. Deze app is niet alleen geschikt voor wandelingen, maar ook voor fiets- en kanotochten. Daarnaast heeft de app ook nog eens speciale wandeltochten voor kinderen en langeafstandsroutes voor de gevorderde wandelaar. De app kent ‘’’slechts’’ 300 wandelroutes op het moment, maar dit zijn wel routes met uitgebreide audioverhalen en markeringen bij speciale punten op de route. Niet ‘’zomaar’’ een wandeling dus! Deze app is onbeperkt te gebruiken voor leden van Natuurmonumenten. Niet-leden kunnen de app een tijdje gratis uitproberen. Mocht hij bevallen? Steun Natuurmonumenten dan met een jaarlijkse bijdragen van 5 euro en krijg toegang tot de apps.

BeleefRoutes
Ook deze app is meer dan een gewone wandelapp. Onderweg krijg je automatisch allerlei leuke extraatjes. Bijvoorbeeld leuke weetjes over de natuur, anekdotes, een quiz of een spelletje. Dit wordt ondersteund door video’s, foto’s en stukjes tekst. Zodra je in de buurt komt van en speciaal punt, geeft je telefoon daar een melding van. Zo weet je dus precies wanneer er wat moois te zien is! De meeste routes van deze app zijn gratis, voor enkele routes worden kleine bijdragen gevraagd. U kunt de routes die u gaat wandelen thuis downloaden op uw eigen wifi, zo kost het wandelen van de route u geen mobiele data.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 627 reviews.
Skip to content