Doe je boodschappen voordelig met de Albert Heijn app

De Albert Heijn is al jaren de grootste supermarkt van Nederland. Grote kans dat ook jij er wel eens een boodschap doet. De Albert Heijn heeft al jaren een handige app waarin je de bonusacties en recepten kunt zien, maar onlangs zijn er een aantal handige functies toegevoegd waarmee je nóg voordeliger je boodschappen kunt doen. Zo kun je niet alleen de gewone bonusaanbiedingen in de app zien, maar je krijgt ook elke week een persoonlijke bonusbox met aanbiedingen speciaal voor jou. Daarnaast kun je in de app zien of de Albert Heijn bij jou in de buurt nog ‘overblijvertjes’ heeft: dit zijn pakketten met eten die je voor een voordelig prijsje op de kop kunt tikken, omdat ze anders weggegooid worden. Door een account aan te maken bij de app, krijg je toegang tot de bonusbox, overblijvertjes en nog veel meer manieren om je boodschappen zo voordelig mogelijk te doen!

Persoonlijke bonusbox
Iedere week staat er in de app een nieuwe persoonlijke bonusbox klaar. Dit zijn aanbiedingen die speciaal voor jou zijn uitgezocht. Als je een account aanmaakt bij de Albert Heijn app, wordt deze gekoppeld aan je bonuskaart. Je bonuskaart houdt bij welke producten jij het vaakst koopt, deze zullen dan ook regelmatig in jouw persoonlijke bonusbox komen te staan! In je bonusbox komen wekelijks tien aanbiedingen, waarvan je er vijf mag gebruiken.

Overblijvertjes
Overblijvertjes zijn pakketten met voedsel dat aan het einde van de dag officieel niet meer verkocht mag worden. Echter zijn deze producten vaak nog hartstikke goed, en daarom zonde om weg te gooien. Albert Heijn biedt deze producten aan in drie verschillende pakketten:
– Verrassing (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
– Vegetarisch (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
– Bakkerij (nu €2,95 maar minimaal €8,95 waard)
In de app kun je precies zien welke overblijvers er bij de Albert Heijn bij jou in de buurt zijn. Je kunt ze gemakkelijk in de app reserveren en daarna op het aangegeven tijdstip ophalen. Niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar je helpt ook nog eens mee om voedselverspilling tegen te gaan!

Digitale bonuskaart
Vergeet jij ook wel eens je bonuskaart als je boodschappen doet? Met de Albert Heijn app is dat verleden tijd! In de app heb je namelijk een digitale bonuskaart, die je gemakkelijk kunt scannen bij de (zelfscan)kassa. Zo loop je dus nooit meer een bonusaanbieding mis.

Zegels sparen
Bij de Albert Heijn kun je altijd sparen voor leuke acties, van pannen en ovenschalen tot een dagje weg naar de Efteling. Als je de Albert Heijn app gebruikt, kun je deze zegels nu ook digitaal sparen. Als je je bonuskaart scant, krijg je automatisch het aantal zegels waar je recht op hebt. Je kan daarom nooit meer je spaarkaarten of zegels kwijtraken: de app houdt het keurig voor je bij!

Je kunt gebruik maken van deze handige functies van de Albert Heijn app door de volgende stappen te volgen:

  1. Installeer de Albert Heijn app in de Google Playstore.
  2. Open de app als deze geïnstalleerd is.
  3. Tik op het poppetje rechtsboven in de hoek.
  4. Tik op ‘Maak een profiel’.
  5. Als je al een bonuskaart hebt, tik dan op ‘Ja, koppel mijn Bonuskaart’. Als je nog geen bonuskaart hebt, tik dan op ‘Nee, maak een digitale Bonuskaart aan’.
  6. Als je al een bonuskaart hebt, kun je deze nu scannen met de camera van je smartphone. Als je nog geen bonuskaart hebt, wordt er automatisch een digitale bonuskaart aangemaakt.
  7. Voer nu je persoonlijke gegevens in. De balkjes waar een sterretje (*) bij staat, zijn verplicht.
  8. Tik vervolgens op ‘meld je aan’. Je hebt nu een account aangemaakt!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content