Een kijkje achter de schermen…

Vanaf heden zal de nieuwsbrief één artikel wijden aan het beter leren kennen van SIM. Immers persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het daarom belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft. SIM bestaat uit veel meer dan slechts de beeldschermen van computers, tablets en smartphones. Daarom geven we u graag een kijkje achter de schermen en zal elke maand één van onze collega’s in de nieuwsbrief geïntroduceerd worden.

We bijten het spits af met Frank van Dansik (48), al sinds 2008 werkzaam bij SIM. Als een van de oudgedienden binnen het bedrijf heeft hij SIM van een kleine onderneming zien opbloeien tot een volwassen bedrijf.

Wat doe je bij SIM?
Op mijn visitekaartje staat Commercieel Manager en dat maakt mij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van SIM. In praktijk ben ik daarnaast vaak het gezicht van SIM naar buiten en vertegenwoordig ik onze organisatie bij allerlei belanghebbende partijen.

Waarom besloot je bij SIM te gaan werken?
Na jaren voor grote ondernemingen te hebben gewerkt, had ik de wens om in een kleinere organisatie dichter bij de markt te staan. 11 jaar geleden toen SIM op mijn pad kwam stond de organisatie nog echt in de kinderschoenen en vond ik SIM een leuke uitdaging. Niet in de laatste plaats omdat het ook echt ergens over gaat bij SIM. Het gebruik van internet is inmiddels een eerste levensbehoefte geworden. En wij zorgen ervoor dat mensen waarvoor digitale ontwikkelingen soms een beetje snel gaan, ook gebruik kunnen maken van internettoepassingen.

Wat was het mooiste moment van jouw carrière binnen SIM?
In 2011 heeft toen nog kroonprins, tegenwoordig Koning Willem-Alexander een werkbezoek afgelegd dat in het teken stond van senioren. Wij waren onderdeel van dit werkbezoek en mochten hem kennis laten maken met onze SimPC’s. Hij was onder de indruk van onze producten. Hij heeft zelfs nog even ‘geskyped’ met een SimTouch. Maar het mooiste vond ik dat Willem-Alexander later die middag zei: ”Goh, dit had ik eerder moeten weten, een SimPC was echt iets voor mijn vader (Prins Claus) geweest”.

Wat zijn de keerzijden aan het werken bij SIM?
Ja haha…. we gaan regelmatig met z’n allen bowlen na werktijd en het is me nog nooit gelukt om een potje te winnen. Nee zonder gekkigheid, ik zou het niet per se een keerzijde willen noemen, maar iets waar je met dit werk wel echt bewust van wordt, is online oplichterij. Het is schrijnend om te zien hoe vaak we gebeld worden door klanten die een vaag mailtje of telefoontje hebben ontvangen van een of andere crimineel die geld of gegevens probeert te ontfutselen. Het is dan ook niet gek dat veel vooral oudere mensen wantrouwig zijn.

Tot slot, hoe ontsnap je het liefst even aan de dagelijkse drukte?
Gewoon genieten: fijne momenten met mijn gezin doorbrengen en genieten van het huisje-boompje-beestje verhaal. Verder kan je me regelmatig terugvinden in de sportschool, of als het lekker weer is op de fiets of op het water.

2 reacties. Laat een nieuw bericht achter

 • Jan Schonewille Apeldoorn
  26 april 2019 08:36

  Fijn Frank om jou hier weer te ontmoeten. Ik heb een ontzettende goede herinnering aan mijn bijdrage aan Simpc. Ik mis het wel. Misschien mogelijkheid onderzoeken om mogelijkheid om navigatiesysteem te opdaten van Garmin. Ik heb steeds mijn Windowscomputer nodig.

  Beantwoorden
 • Marjan van der Wekken
  25 april 2019 18:37

  Met deze mail ben ik blij. Nu is sim voor mij een stuk minder anoniem .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 855 reviews.
Skip to content