Kerst-tip van SIM

De mutsen, sjaals en handschoenen zijn uit de kast getrokken, de klok is een uur achteruit gezet en en de bomen verliezen langzaam hun bladeren. Kortom: De winter staat voor de deur. Gelukkig brengen deze donkere dagen toch elk jaar weer een lichtpuntje met zich mee, namelijk de feestdagen. Aloude tradities worden elk jaar weer in de decembermaand tot leven gebracht. Een van deze tradities is het versturen van kerstkaarten. Maar tegenwoordig hebben veel mensen de papieren kerstkaart ingeruild voor zijn digitale broertje: De E-card kerstkaart!

E-card kerstkaart
Een e-card klinkt misschien wat ingewikkeld, maar eigenlijk is dit een hele handige vervanger voor de papieren kerstkaarten. Het hele karwei van kerstkaarten kopen, een leuk tekstje op de kaart schrijven, adressen invullen en postzegels plakken zal u bespaard blijven, hoewel u toch iedereen een fijne kerst kan wensen. Dit kan door middel van een digitale kerstkaart, die u via de mail kunt versturen. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de site www.gocards.nl

2. Ga naar het kopje “Feestdagen” en selecteer uw kerstkaart naar wens.

3. Vul de gewenste boodschap in

4. Vul uw eigen gegevens in en let er goed op dat u het vakje “Aanmelden voor nieuwsbrief” (aangegeven met de rode pijl) aan/uit vinkt.

5. Vervolgens vult u de gegevens van de geadresseerde in en klikt u op toevoegen. Dan verdwijnt de naam uit beeld en kunt u de volgende naam invoeren. Als u alle namen en gegevens ingevoerd heeft, kunt u op “toevoegen” klikken en kunt u alle namen selecteren.

6. U kunt uw e-card kerstkaart verzenden!

Heeft u een vraag over dit artikel of een andere vraag? Onze SimCoaches zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content