Kerstgroet van SIM & aangepaste openingstijden

Het is inmiddels december, maar wat een jaar hebben we achter de rug. Daarom blikken we hier nu voor de laatste keer nog even op terug. Het was begin 2020, eind maart, het coronavirus verspreidde zich plotseling met een sneltreinvaart. Ook ons kikkerlandje bleef niet ongedeerd, nog nooit eerder hebben wij in een dergelijke gezondheidscrisis verkeerd. Vanaf toen veranderde hele wereld totaal, van de ene op de andere dag hadden we te maken met een ‘nieuw normaal’. Anderhalve meter hier, mondkapje daar, ook voor ons voelde dit behoorlijk raar. Persconferentie na persconferentie leefden we braaf na, met als enige lichtpuntje de terugkerende gebarentolk Irma…

De coronacrisis heeft ongetwijfeld bij velen tot verdriet en eenzaamheid geleid, onschuldige activiteiten zoals een bezoekje bij vrienden of familie waren plotseling veranderd in een strafbaar feit. Ook een omhelzing en een zoen behoorden opeens tot het verleden, en zelfs het geven van een hand moest worden vermeden. Alle fysieke ontmoetingen werden door de overheid begrensd, dus vanaf nu was het contact door een beeldscherm gewenst.

En laat dat nou net de specialiteit zijn van SimPC, wij verschaffen ouderen hier immers al jaren hulp mee. Maar wij weten ook als geen ander dat beeldbellen voor velen een behoorlijke opgave is, maar in deze onzekere tijd is communiceren door een scherm de enige vorm van verbintenis. Daarom willen wij je nogmaals op het hart drukken, dat wanneer het beeldbellen even niet wil lukken, de SimCoaches altijd klaar staan, om je met alle geduld en liefde te woord te staan. Natuurlijk weten wij ook: praten door een scherm is anders dan normaal, en het werkt ook lang niet altijd ideaal, maar dat nemen we dan maar voor lief. Zolang we elkaar niet mogen ontmoeten, dient beeldbellen als een prima alternatief.

Dus mocht je tijdens de feestdagen met familie of vrienden willen beeldbellen, dan kunnen onze SimCoaches je daar werkelijk álles over vertellen. Maar let op: stel je vragen op tijd, en bel ons vóór de kerstdagen, dan beantwoorden we alle vragen uitgebreid. Wees dus niet te laat hiermee, want tijdens de kerstdagen genieten de SimCoaches ook van een lekker diner.
Wij zijn daarom tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) niet open, en ook 24 december en 31 december zijn we vanaf 15.00 gesloten.

Maar als we vervolgens lekker van onze feestdagen hebben genoten, kan je ons weer zoals gewoonlijk bereiken, zodat we samen naar al je vragen kunnen kijken. Wij hopen maar dat iedereen tijdens de feestdagen van een heleboel liefde, vreugde, cadeautjes en plezier geniet. Of dit nou door een beeldscherm heen is, of niet.

Met een vriendelijke kerstgroet,

Het team van SIM

Openingstijden Feestdagen

Wij zijn gesloten: 25 en 26 december en 1 januari.
Donderdag 24 december en 31 december zijn we vanaf 15.00 gesloten.

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 844 reviews.
Skip to content