Leer fotograferen, sieraden maken, wijnproeven of creatief schrijven met een online cursus van Omroep Max!

Leer fotograferen, sieraden maken, wijnproeven of creatief schrijven met een online cursus van Omroep Max!

We zullen voorlopig helaas allemaal nog even binnen moeten blijven. Dit is voor iedereen ontzettend vervelend en jammer, maar geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten! Dit is juist hét moment om dat ene te leren wat je altijd al hebt gewild, maar waar je nooit aan toe bent gekomen. Van breien tot meubels decoreren en van Portugees tot mindfulness: niets is te gek! Kies een cursus uit die jou leuk lijkt en ga er lekker mee aan de slag. Omroep MAX heeft in samenwerking met de NTR een breed aanbod aan cursussen verzameld, zo hoef je je niet te vervelen de komende periode!

Waar vind je de cursussen?

Je vindt je cursussen van Omroep Max door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar www.maxvandaag.nl
  2. Klik in de grijze balk op het menu ‘cursussen’.
  3. Hier vind je de pagina met alle verschillende cursussen! Je kunt door de verschillende pagina’s bladeren of een bepaald thema selecteren door een hokje aan te vinken rechts in beeld.

Wanneer je op een cursus klikt zie je dat deze uit verschillende afleveringen bestaat. De meeste cursussen bestaan uit zo’n 5 tot 10 afleveringen. Een aflevering duurt meestal een paar minuutjes, zo kijk je ze lekker makkelijk en snel weg. Klaar met een cursus? Dan kan je er gerust nog een volgen! De cursussen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

MaxVandaag

Naast cursussen vind je op de MaxVandaag website nog een heleboel andere leuke activiteiten. Zo vind je in de grijze balk op de startpagina van MaxVandaag het ‘Recepten’ menu, waar je de lekkerste en origineelste recepten uit de kookshows van Omroep MAX vindt. Zo kun je thuis gemakkelijk met deze recepten aan de slag gaan! Ook is er een Prijsvraag & Puzzel menu waar je je vast kunt bijten in de leukste breinbrekers en hersenkrakers. Dagelijks verschijnen er weer nieuwe puzzels op de website, zo heb je elke dag wat te doen! In het menu ‘video’s en fragmenten’ vind je een groot aanbod aan leuke korte fragmenten uit de shows van Omroep MAX, ook hier kun je uren doorheen scrollen zonder je te vervelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 826 reviews.
Skip to content