Met de Kerkomroep hoeft u geen dienst of mis te missen!

kerkomroep

Miljoenen mensen in Nederland zijn lid van verschillende soorten kerken, veel van deze mensen maken dan ook regelmatig een bezoekje aan de kerk om een dienst of viering bij te wonen. Echter kan het soms lastig zijn om bij elke dienst of viering aanwezig te zijn. Dit kan komen door de afstand van huis naar uw kerk, vervoer of andere belangrijke afspraken die gelijktijdig vallen. Maar net zoals u gemiste tv-programma’s gemakkelijk terug kunt kijken, kan dit tegenwoordig ook met kerkdiensten! Met behulp van de Kerkomroep mist u geen enkele uitzending.

U kunt gebruik maken van de kerkomroep via de Kerkomroep app, te downloaden in de Play Store, en de website www.kerkomroep.nl.
U kunt diensten en vieringen van diverse kerken in heel Nederland beluisteren, live of achteraf. Van Ede tot Bussum en van Alkmaar tot Den Helder, de Kerkomroep biedt diensten aan van kerken door heel Nederland! U kunt uw kerk zoeken op de website of app door uw woonplaats of kerknaam in te voeren. Alle kerken in de desbetreffende buurt zullen dan in het venster verschijnen, zo kunt u gemakkelijk uw eigen kerk selecteren. Helaas zijn nog niet alle kerken van Nederland lid, maar wel al een aanzienlijk deel. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken of ook uw kerk bij dit platform is aangesloten!

Het gebruik van de Kerkomroep app of website is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor een aantal kerken heb je echter bepaalde login gegevens nodig om toegang te krijgen tot het beluisteren van alle diensten. Deze login gegevens moet u bij uw eigen kerk opvragen, de Kerkomroep staat hier los van.

Naast het beluisteren van diensten en vieringen, biedt de Kerkomroep ook nog eens een breed scala aan radiostations waar u live naar kunt luisteren. Van Radio Maria tot de Reformatorische Omroep, en nog vele andere radiostations. U kunt via de app en website van de Kerkomroep gemakkelijk live luisteren naar deze radiostations. Zo hoeft u niks te missen!

Mocht u graag naar kerkdiensten luisteren en nieuwsgierig zijn geworden naar dit platform, dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de website www.kerkomroep.nl. Als u nog vragen heeft over de Kerkomroep en het gebruik hiervan, raadpleeg dan nog even het menu ‘’veelgestelde vragen’’ op de website. De kans is groot dat uw vraag hier beantwoord wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 826 reviews.
Skip to content