Online lootjes trekken

Sinterklaas en zijn pieten zijn inmiddels alweer met de stoomboot in Nederland aangekomen. Dat betekent dat het weer tijd is voor allerlei leuke Sinterklaasfestiviteiten! Een bekende en leuke manier om Sinterklaas (zonder kleine kinderen) te vieren, is lootjes trekken. Of je nou met surprise, gedicht of enkel een cadeautje doet, lootjes trekken maakt van jouw Pakjesavond gegarandeerd een feestje! Je kunt de lootjes gemakkelijk online trekken via www.lootjestrekken.nl. Handig, snel en efficiënt! 

Wat is het?

De website www.lootjestrekken.nl kan de lootjes voor jou en je gezelschap trekken. Zo hoef je dus niet fysiek samen te komen om strookjes met namen in een grote kom te stoppen. Iedereen die Whatsapp, SMS of een e-mailadres heeft kan deelnemen aan de online trekking. De deelnemers hoeven geen app te downloaden. Wel kunnen de deelnemers via de online groepspagina hun eigen verlanglijstje invullen en het verlanglijstje van hun getrokken lootje bekijken. De website heeft een uitgebreide pagina met inspiratie voor de leukste cadeaus. Je kunt door deze pagina bladeren en dingen aan je verlanglijstje toevoegen. Een andere handige optie die www.lootjestrekken.nl biedt, is dat je uitsluitingen kunt opgeven bij het trekken van de lootjes. Op die manier kun je ervoor zorgen dat mensen niet twee jaar op rij hetzelfde lootje trekken!

Hoe werkt het?

Je kunt gemakkelijk een online trekking organiseren voor jouw gezelschap door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar www.lootjestrekken.nl.
2. Klik op ‘Start lootjes trekken’.
3. Vul je eigen naam en de namen van de andere deelnemers in.
4. Geef vervolgens aan hoeveel lootjes iedereen gaat trekken, een of twee.
5. Geef aan of je eventuele uitsluitingen wil. Op die manier kan een deelnemer bepaalde lootjes niet trekken.
6. Vul alle overige details van de viering in (tijdstip, locatie, budget, etc.). Je kunt deze stap ook overslaan en de gegevens later aanpassen.
7. Vul je e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van lootjestrekken.nl.
8. Klik op ‘ga verder’ in deze mail en selecteer de manier waarop je wil dat de lootjes verstuurd worden: via Whatsapp, e-mail, SMS of Facebook Messenger.
9. Vervolgens kun je de uitnodiging voor het lootjes trekken naar iedereen versturen! Wanneer deze uitnodiging door iedereen is ontvangen, kunnen de lootjes getrokken worden!
10. Iedereen krijgt nu een bericht met zijn of haar getrokken lootje. Deelnemers kunnen via de groepspagina (de link naar deze pagina vind je in de uitnodiging) een verlanglijst toevoegen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 869 reviews.
Skip to content