Sim doneert tablets aan verzorgingstehuis op Curaçao

Niet alleen Nederlandse ouderen maken gebruik van digitale hulpmiddelen van Sim, ook op Curaçao kunnen ouderen nu het gemak en plezier ervaren van onze tablets. Sim heeft namelijk een donatie tablets gedaan aan het grootste ouderentehuis van het eiland, waar ze met zeer beperkte middelen zorg voor elkaar dragen.

Hoewel we in Nederland gewend zijn dat er in elke ruimte van een verzorgingstehuis een televisie hangt, moeten ze het op Curaçao met veel minder doen. Zelfs zaken als goede bedden, fatsoenlijke verzorgingsproducten en voldoende lakens zijn hier niet vanzelfsprekend. Het personeel moet heel hard werken om met weinig middelen en gedateerde spullen toch zorg te dragen voor haar bewoners. De Nederlandse zorgorganisatie Norschoten is daarom een inzamelingsactie gestart. Ze verzamelen geld en spullen om de erbarmelijke omstandigheden in het grootste ouderentehuis van Curaçao te verbeteren. Van rolstoelen tot matrassen en van behandelbanken tot computers, alles is daar meer dan welkom. Sim draagt graag een steentje aan bij aan dit mooie initiatief, met een donatie van tablets.

Esther Marskamp is namens zorgorganisatie Norschoten naar Curaçao gevlogen om alle spullen die met een container zijn verscheept te overhandigen. Defensie heeft daar geholpen met het uitladen en overhandigen van de spullen. Één van de door Sim gedoneerde tablets heeft zij zelf met het vliegtuig meegebracht, deze is alvast aan de medewerkers van het ouderentehuis geschonken. We wensen de bewoners en medewerkers van het tehuis heel veel plezier en gemak van de tablets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 819 reviews.
Skip to content