Sim lanceert nieuw product: de Dagwijzer voor structuur, tijdsbesef en verbinding

Ons team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw product. Na jarenlange ervaring met het ontwikkelen van seniorentelefoons en -computers, heeft Sim een nieuwe stap gezet. Op die manier hopen we nóg meer mensen te kunnen helpen met de ondersteuning van Sim. Voor iedereen die langer zelfstandig thuis wil blijven wonen, en verbonden wil blijven met de omgeving, hebben wij de Dagwijzer ontwikkeld. De Dagwijzer is een digitaal hulpmiddel dat zorgt voor structuur, tijdsbesef en verbinding. Met slechts één blik op de Dagwijzer weet je precies waar je aan toe bent!

De Dagwijzer is een slim scherm dat dienst doet als klok, agenda en communicatiemiddel in één. Met handige informatie over alle afspraken en taken die gepland staan weet de gebruiker met een blik op het scherm precies wat hem of haar te wachten staat. Daarnaast zijn dierbaren altijd dichtbij: de Dagwijzer helpt om op eenvoudige wijze een beeldbelverbinding tot stand te brengen. Handig in geval van nood, maar ook om gewoon even bij te kletsen. Met de Dagwijzer blijf je dus gemakkelijk met al je dierbaren verbonden!

Daarnaast is de Dagwijzer er niet alleen voor de gebruiker zelf, maar ook voor de omgeving. Mantelzorgers en familie kunnen berichten, foto’s en taken naar de Dagwijzer versturen via de Dagwijzer Beheerapp. De gebruiker ontvangt dan direct een melding! Op die manier kunnen vrienden en familie afspraken aan de agenda toevoegen en leuke foto’s naar de Dagwijzer versturen. Digitaal contact was nog nooit zo makkelijk!

En mochten de behoeftes van de gebruiker nou veranderen, dan verandert de Dagwijzer gewoon mee! Iedere Dagwijzer is persoonlijk afgesteld en kan aangepast worden wanneer dit nodig is. Technologie die zich aanpast aan de gebruiker, in plaats van andersom.

De Dagwijzer is vanaf heden te vinden op onze website. Neem gerust een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 820 reviews.
Skip to content