SimCompleet maakt, juist nu, digitaal contact mogelijk voor iedereen!

Nieuws

In de bizarre tijd waarin we momenteel leven, is het belangrijker dan ooit om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Helaas zijn er nog veel ouderen die onbekend zijn met de wereld van smartphones, tablets en computers. Doordat deze mensen slechts beperkte communicatiemogelijkheden hebben en fysiek contact op dit moment niet mogelijk is, ligt eenzaamheid op de loer. Heeft u een broer, zus, buurvrouw of kennis die momenteel in zo’n situatie verkeert? Speciaal voor deze groep mensen hebben wij het SimCompleet pakket ontwikkeld, waarmee iedereen binnen een mum van tijd gebruik kan maken van digitale communicatiemiddelen als Skype en Whatsapp.

Dit pakket biedt alle gemakken en ondersteuning die u van SIM gewend bent, om iedereen zo goed mogelijk wegwijs te maken met zijn of haar nieuwe toestel. Het SimCompleet pakket bestaat uit een SimPhone of SimTab, de bijbehorende ondersteuning en eventueel een internetverbinding, mocht deze nog niet aanwezig zijn. Ter ondersteuning zijn onze SimCoaches dagelijks telefonisch bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Ook kunnen zij helpen met het installeren van de smartphone of tablet. Zo kan iedereen, op afstand, geholpen worden met zijn of haar nieuwe product. Daarnaast biedt het SimCoach portaal een breed scala aan instructiefilmpjes, waarin stapsgewijs uit wordt gelegd hoe u contacten aanmaakt, een Whatsapp gesprek start en nog veel meer.

Mocht iemand thuis nog geen internetverbinding hebben, is zelfs dit geen probleem. Dankzij onze partner KPN mogen deze mensen zolang de crisissituatie duurt gratis gebruik maken van een vooraf ingestelde mobiele internetverbinding van KPN. Deze is erg makkelijk in gebruik en vereist geen lastige installatie. Zo houden we afstand, maar zorgen we tegelijkertijd voor de benodigde verbinding.

Wilt u een SimTab Compleet of een SimPhone Compleet bestellen?
Bekijk dan de product pagina’s voor meer informatie.

Kent u iemand die nog een steuntje in de rug nodig heeft?

SimCompleet is er voor iedereen die nu toch de stap naar een smartphone of tablet wil wagen.

Door het formulier onder dit artikel in te vullen kunt u kosteloos een SimCompleet folder bij deze persoon laten bezorgen.
Zo kan iemand rustig op zijn gemak bekijken wat dit pakket allemaal te bieden heeft. Op deze manier hopen wij dat iedereen de stap naar een smartphone of tablet durft te zetten, om zo digitaal met elkaar in verbinding te blijven.

SimCompleet

Wilt u liever zelf de brochure versturen?

SimCompleet brochure

Aanvraag formulier voor brochure Sim Compleet
  • Naar welk adres kunnen we de brochure sturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content