Het SimCoach Portaal!

Nieuws
SimCoachPortaal

Vanaf heden zullen alle SimPhones en SimTabs voorzien zijn van het nieuwe SimCoach Portaal. Dit is dé plek waar u alle informatie over uw toestel vindt, van instructiefilmpjes tot handleidingen. Dit portaal is erop ingericht om het gebruik van onze toestellen nog begrijpelijker en prettiger te maken! Bent u benieuwd naar de nieuwe functies die het SimCoach portaal te bieden heeft? Lees dan vooral verder!

Het SimCoach Portaal bestaat uit 3 menuopties;
1. Kennisbank
2. Gebruiker
3. Beheer

Kennisbank

In onze kennisbank vindt u een groot aanbod aan instructie artikelen en video’s. Hier kunt u terecht met verschillende vragen, die in onze video’s stapsgewijs worden uitgelegd. Mocht u zich bijvoorbeeld afvragen hoe u een Skype contact aanmaakt? Of wil u weten hoe je een Whatsapp gesprek start? Dit en nog veel meer staat allemaal eenvoudig en stapsgewijs uitgelegd in de instructievideo’s in onze kennisbank. Ook vindt u hier diverse artikelen waarin verschillende apps, websites en andere handige tips worden toegelicht.

Gebruiker

Een ander menu binnen het SimCoach portaal is het gebruikers menu. Hier vindt u informatie over uw account en lidmaatschap. Ook kunt u hier andere handige informatie over uzelf opslaan, zoals uw accountgegevens van uw Google account. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u deze vergeet of kwijtraakt.

Beheer

Een andere nieuwe optie is de beheerpagina. Deze pagina biedt een aantal handige hulpmiddelen waarmee familie of vrienden u kunnen ondersteunen bij gebruik. Onze SimCoaches zitten van maandag tot en met vrijdag de hele dag voor u klaar, maar het kan voorkomen dat u ook buiten onze openingstijden direct hulp nodig heeft. Daarom kunt u vanaf heden dan ook geholpen worden door bijvoorbeeld uw eigen zoon of dochter. Zij kunnen via het beheermenu in het SimCoach portaal gebruik maken van een aantal handige hulpmiddelen. Bijvoorbeeld als u in het weekend moeite heeft met het opstarten een Skype gesprek. Mensen die u toestemming geeft kunnen dan inloggen op het Simcoach Portaal om u hiermee te helpen.

Waar vindt u het?

U kunt het portaal vinden op uw internetstartpagina. Toegang is gekoppeld aan uw Simcoach account. Wilt u gebruik maken van het SimCoach Portaal, maar heeft u nog geen SimCoach account en / of zijn de menuopties niet zichtbaar? Neem dan voor ondersteuning contact op met een van onze SimCoaches.

Heeft u zelf nog ideeën voor onderwerpen die u graag in een filmpje of artikel behandeld ziet worden? Mail uw suggestie dan graag naar redactie@simpc.com !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content