SimPC is aangesloten bij WebwinkelKeur

Sinds 30 september 2019 is SimPC door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat SimPC voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van SimPC onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heeft u dus aanvullende zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijke derde, staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij SimPC te kopen.

Europees webwinkel keurmerk (EMOTA)
Daarnaast heeft SimPC het Europees webwinkel keurmerk (EMOTA) met bijbehorend certificaat. Dit certificaat bevestigt dat de winkel met succes is gecertificeerd en geautoriseerd is om het EMOTA European Trustmark te tonen. Bekijk ons certificaat.

Beoordeling achterlaten
We zijn heel benieuwd naar uw ervaring als klant bij SimPC. Bovendien maakt iedereen die een beoordeling plaatst automatisch kans op een waardebon (voucher) van € 100,00 die vrij te besteden is in de SimPC webwinkel!

Webwinkel Keurmerk

SimCoach tips in uw mailbox

Geef uzelf op voor onze actuele instructietips, dan krijgt u ze meteen in uw mailbox. U ontvangt ook maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met belangrijke aankondigingen en aantrekkelijke acties. U kunt uzelf altijd weer uitschrijven.

, , ,

2 reacties. Laat een nieuw bericht achter

 • het is voor mij een gerust gevoel dat alles geregeld wordt door een vriendelijk en hulpvaardig team.

  Beantwoorden
 • Lenneke van Rooijen
  2 oktober 2019 19:11

  Al jaren vanaf de start klant,steeds alles uptodate heerlijk gewoon.
  Ook via telefoon worden al je vragen beantwoord en goed geholpen ook met tablet prima ondersteuning.super hoor

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu