5 Redenen om te beeldbellen met Google Duo

Nieuws
beeldbellen

Nederland is voorlopig nog niet klaar met het beeldbellen. Of het nou is voor school, werk of gewoon voor de gezelligheid; er wordt nog volop gevideobeld. Daarom lichten we deze maand weer een nieuwe app toe waarmee u gemakkelijk kunt beeldbellen met vrienden en familie. Naast grote spelers als Skype, Whatsapp en Facebook heeft ook Google haar eigen beeldbel-applicatie, genaamd Google Duo. Bent u benieuwd wat deze app te bieden heeft? Lees hier dan 5 redenen om Google Duo te gebruiken!

 1. Geen account nodig
  Om gebruik te maken van Google Duo hoeft u geen ingewikkelde stappen te doorlopen om een account aan te maken. Iedereen die beschikt over een mobiel telefoonnummer, kan gebruik maken van Google Duo! Op zowel Android als Apple toestellen kan Google Duo geïnstalleerd worden. Het enige wat de app van u nodig heeft is uw 06-nummer om u een zogeheten verificatie sms’je te sturen. Dit is een sms’je om te checken of u wel echt gebruik maakt van dit mobiele telefoonnummer. Zodra dit gedaan is, kunt u meteen gebruik maken van Google Duo!
 2. Simpel en duidelijk
  In tegenstelling tot andere videobel-app’s die barsten van de extra functies en toevoegingen, is Google Duo juist ontzettend simpel en duidelijk. De app doet wat het belooft: het biedt een beeldbel platform aan. Meer dan dat is het ook niet, de app heeft geen extra functies en ingewikkelde menu’s. Daarom is dit een prettige app als u niet houdt van al te veel toevoegingen en gewoon wil beeldbellen met vrienden of familie, zonder poespas.
 3. Makkelijk contacten uitnodigen
  Omdat de Google Duo app gekoppeld is aan uw 06-nummer, staan uw contacten automatisch al opgeslagen in de app. Dit betekent dat alle contacten die in uw gewone contactenlijst staan, ook in de Google Duo app staan. De mensen uit uw contactenlijst die al gebruik maken van Google Duo kunt u dus meteen bellen, zonder hen eerst nog toe te moeten voegen. De mensen uit uw contactenlijst die nog geen gebruik maken van Google Duo, kunt u gemakkelijk via een sms’je uitnodigen om ook gebruik te maken van Google Duo. Zo kunt u iedereen waar u graag mee wil bellen met een linkje via SMS uitnodigen voor Google Duo.
 4. Bellen met meerdere mensen tegelijk
  Met Google Duo is het mogelijk om met maximaal 12 mensen tegelijkertijd te bellen. U kunt een groepsgesprek starten door alle mensen die u wil toevoegen te selecteren en vervolgens het gesprek te starten. Mocht u nou vaker in dit gezelschap willen bellen? Dan kunt u gebruik maken van de groepsfunctie, hiervoor moet u na afloop van het gesprek een naam geven aan deze groep en vervolgens op ‘opslaan’ tikken.
 5. Extra instructiefilmpjes op het SimCoach Portaal
  Een ander pluspunt van Google Duo is dat op het SimCoach Portaal een aantal handige instructiefilmpjes staan over Google Duo. In deze video’s wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u een gesprek opstart, contacten toevoegt en nog veel meer. Mocht u dus opzoek zijn naar een beeldbelapp met ondersteunend beeldmateriaal waarin alles stapsgewijs wordt uitgelegd? Dan is Google Duo dé app voor u! Wanneer u het even niet meer weet kunt u altijd een filmpje bekijken op het SimCoach Portaal, zodat u er zelfstandig weer uit kunt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 627 reviews.
Skip to content