Altijd veilig op pad met de Sim SOS app

Met de Sim SOS app is hulp altijd dichtbij. Met slechts een druk op de knop alarmeer je al je vrienden en familie zodat zij je binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Op die manier kun je zorgeloos ondernemen wat je wil, met de geruststelling dat hulp nooit ver weg is.

Je kunt de Sim SOS app gratis downloaden in de Google Playstore. Door dit sociale alarm op je smartphone te installeren kun je altijd veilig met je smartphone op pad, wetend dat je gebruik kunt maken van het alarm wanneer er iets aan de hand is. Je kunt zelf gemakkelijk instellen wie je alarmeert, of zij gebeld of ge-sms’t worden wanneer je de app aanklikt en hoeveel seconde het duurt voordat er iemand gebeld of ge-sms’t wordt. Daarnaast kun je de tekst van het sms-bericht dat in geval van nood verzonden wordt zelf instellen. Ook is er nog een mogelijkheid om je GPS locatie te verzenden. Zo weten je contactpersonen direct waar je je bevindt! Je kunt al deze handige instellingen zelf wijzigen in het instellingenmenu.

De instellingen van de Sim SOS app werken als volgt:

 • Bel telefoonnummer
  Hier kun je instellen wie er gebeld wordt als je de alarmknop indrukt.
 • SMS telefoonnummers
  Hier kun je instellen wie er ge-sms’t worden als je de alarmknop indrukt. Je kunt meerdere telefoonnummers toevoegen door na elk nummer een komma in te typen.
 • Seconden wachten tot bellen
  Als je op de SOS app drukt, duurt het een aantal seconden voordat er echt alarm wordt geslagen en er contact op wordt genomen met de telefoonnummers. In dit menu kun je aangeven hoeveel seconden na het openen van de app alarm geslagen wordt. Verwacht je dus dat het wel eens voor kan komen dat je de app per ongeluk opent? Vul dan een wat ruimer aantal seconden in.
 • Seconden wachten tot sms
  Hier geldt hetzelfde als voor het bovenstaande menu, maar dan voor het aantal seconde dat er gewacht wordt voordat er een sms wordt verstuurd.
 • SMS tekst bericht
  Je kunt zelf bedenken welke tekst er in het sms’je staat dat bij nood naar je contactpersonen wordt gestuurd. In dit menu kun je deze tekst invoeren en wijzigen.
 • Automatisch bellen
  Je kunt ervoor kiezen om je contactpersoon direct te bellen wanneer je de SOS app aanklikt. Als je dit wilt, moet je het vakje bij ‘automatisch bellen’ aanklikken. Als je dit niet doet, dan kun je pas als je de SOS app opent alarm slaan en je contactpersonen laten bellen.
 • Automatische SMS
  Hier geldt hetzelfde als voor het bovenstaande menu, maar dan voor het sturen van een SMS.
 • GPS locatie aan einde van sms toevoegen
  Als je het hokje bij dit menu aanklikt, wordt je GPS locatie automatisch bijgevoegd bij het nood-sms’je. Zo weten je contactpersonen direct waar je je bevindt.

De app is gemakkelijk in gebruik en doet waar hij voor gemaakt is, zonder al te veel poespas. Op die manier kan iedereen kosteloos gebruik maken van een sociaal alarm, zonder hier een los apparaat voor aan te hoeven schaffen. Zo liggen vrijheid en zelfredzaamheid voor iedereen binnen handbereik!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 712 reviews.
Skip to content