Een gepersonaliseerde fotokaart ontwerpen bij Hema

Nieuws
hema fotokaart

Er is niets zo leuk als iemand blij maken met een gepersonaliseerde fotokaart. Of het nou is voor iemands verjaardag, omdat iemand geslaagd is of gewoon zomaar voor de leuk. Misschien heeft u al eens foto’s afgedrukt via de Hema fotoservice, maar u kunt hier nu ook online gepersonaliseerde fotokaarten ontwerpen. Deze persoonlijke kaart zal dan binnen enkele dagen bij de ander op de deurmat vallen. Bent u benieuwd hoe u een leuke persoonlijke kaart ontwerpt bij Hema? Volg dan dit stappenplan!

 1. Ga naar www.foto.hema.nl, dit is de website van de Hema fotoservice.
 2. Klik in de linkerkolom op direct een kaartje versturen.
 3. Vervolgens krijgt u de keuze uit verschillende thema’s. Hier kunt u kiezen of u een kaart met één of meerdere foto’s wil ontwerpen en of u een gekleurde achtergrond wil of niet. Selecteer hier het gewenste thema.
 4. Nu kunt kiezen of u de foto(’s) wil importeren uit de opslag van uw apparaat, of dat u de foto’s wil importeren uit Google Drive, Facebook of een ander programma. Selecteer de manier waarop u uw foto(‘s) wil importeren en importeer de gewenste foto(‘s).
 5. Als u de foto’s geïmporteerd heeft, zullen ze op uw kaart verschijnen. U kunt de foto’s bewerken en verslepen door op de foto te klikken. Ook kunt u filters toevoegen en de foto’s in bepaalde vormen bijsnijden. U kunt hier rustig rondkijken en verschillende opties uitproberen.
 6. Wanneer u de voorkant van de kaart ontworpen heeft, kunt u verder gaan met de binnenkant en de tekst. Dit doet u door op de oranje balk met bericht te klikken.
 7. Door op tekst toevoegen te klikken, kunt u het bericht schrijven dat u op de kaart wil.
 8. Door op adresseer te klikken kunt u het adres toevoegen van de persoon waar u de kaart naar toe wil sturen.
 9. Als u vervolgens helemaal tevreden bent met uw kaart, dan kunt u op de oranje balk met verstuur klikken.
 10. Klik dan op bestel.
 11. Het artikel is nu toegevoegd aan uw winkelwagen. U kunt de kaart afrekenen op dezelfde manier als hoe u uw normale online bestellingen afrekent. De kaart zal bezorgd worden bij het adres dat u op de kaart heeft ingevuld.

U heeft nu uw eigen gepersonaliseerde fotokaart ontworpen! De kaart zal binnen enkele dagen bezorgd worden. Mocht u de smaak te pakken hebben en nieuwsgierig zijn naar andere fotocadeaus? Neem dan een kijkje op www.foto.hema.nl en blader door de vele andere fotocadeaus die u bij Hema kunt ontwerpen. Bij veel fotocadeaus is het stappenplan ongeveer hetzelfde als bij de fotokaart, appeltje eitje dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 627 reviews.
Skip to content