Fitte senioren en blije huisdieren: word nu huisdierenoppas bij OOPOEH!

Houdt u er ook zo van om af en toe lekker een rondje met een hond te lopen, maar hebt u zelf geen hond? Met OOPOEH kunt u niet alleen uzelf, maar ook een ander ontzettend blij maken door zo nu en dan op een hond te passen. OOPOEH staat voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, en deze afkorting geeft de strekking van het concept van OOPOEH eigenlijk perfect weer. Oudere mensen kunnen zich aanmelden als oppas voor een huisdier en op het dier passen, waar en wanneer het hen uitkomt!

Veel senioren zijn graag in het gezelschap van een hond, maar willen de volledige zorg niet meer op zich dragen. Hiervoor is OOPOEH de perfecte uitkomst! U bepaalt zelf welke hond u uitlaat, wanneer u de hond uitlaat en hoe vaak. Het zorgen voor een hond brengt ontzettend veel voordelen met zich mee: Het verbetert uw conditie, uw stemming en helpt tegen een te hoge bloeddruk. Daarnaast is het uitlaten van een hond een leuke dagbesteding en doet u op deze manier gemakkelijk nieuwe contacten op. Het inschrijven bij OOPOEH is helemaal gratis en u zult nooit een financiële bijdrage aan de zorg van de hond hoeven verlenen.

Niet alleen voor ouderen brengt het passen op een hond veel voordelen met zich mee, maar ook voor de hond zelf is het concept van OOPOEH erg fijn. Op deze manier krijgt een hond alle exclusieve aandacht die hij verdient en hoeft een hond zich niet eenzaam te voelen wanneer het baasje van huis. Dit kan zowel dag- als nachtopvang zijn, als het baasje werkt of op vakantie is. Een win-win situatie: betaalbare en fijne oppas voor het baasje, exclusieve aandacht voor de hond en een fijne dagbesteding voor senioren!

OOPOEH is vrij eenvoudig in gebruik. U kunt via de OOPOEH website allereerst op zoek gaan naar een leuk huisdier bij u in de omgeving. Via uw postcode komt u eenvoudig en snel in contact met huisdieren bij u in de buurt. Mocht iets gevonden hebben wat u wel wat lijkt, kunt u beginnen met het aanmaken van een account op OOPOEH. U kunt zich stapsgewijs inschrijven via de website, maar als u dit lastig vindt is er ook de mogelijkheid om telefonisch in de schrijven via 020-7853745. Vervolgens kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen met een baasje, maar eerst zal een van de medewerkers beoordelen of het baasje en het huisdier op papier matchen met de OOPOEH in kwestie, en zal de match vervolgens goedgekeurd worden of niet. Indien de match door een van onze OOPOEH medewerkers goedgekeurd is en zowel het baasje als de OOPOEH openstaat voor kennismaking, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden tussen het baasje en de OOPOEH. Mochten beide partijen enthousiast zijn over elkaar, is er een match! Het huisdier heeft er vanaf dat moment een fijne oppas bij, en de OOPOEH een leuk oppas huisdier!

Mocht het u nou wat lijken om OOPOEH te worden? Aarzel dan vooral niet en neem een kijkje op www.oopoeh.nl om te kijken naar huisdieren in uw buurt, te lezen over ervaringen van anderen en toegang te krijgen tot nog veel meer informatie!

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

  • Dat was een goede tip! zelf heb ik geen aspiraties dienaangaande maar ik heb in het verleden na een nare periode
    opgepast op dieren, het een helpt helpt het andere.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 855 reviews.
Skip to content