Handig en duurzaam: bekijk al uw folders nu online!

Apps, Nieuws

Elk jaar vallen er gemiddeld zo’n 1800 stuks ongeadresseerd papierwerk op uw deurmat. Vaak zijn dit folders en flyers die u even doorbladert of een vluchtige blik op werpt, maar daarna al snel bij het oud papier belanden. Hoewel wij het ons misschien niet altijd even goed realiseren, lopen de kilo’s papier die wij jaarlijks verspillen door onder meer deze onbenullige foldertjes gauw op. Natuurlijk zijn deze folders handig om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, maar het is ook ontzettend zonde dat wij deze folders maar één keer doorbladeren en ze daarna al weer weggooien. Dat moet toch anders kunnen?

Gelukkig bestaat de Reclamefolder app en website. Hier heeft u kosteloos in één keer toegang tot alle folders die u maar interesseren. Op het hoofdmenu verschijnen automatisch de nieuwste folders, u kunt zelfs selecteren of u hier alle landelijke folders wilt zien of dat u liever alleen de folders van winkels uit uw omgeving ziet. Ook heeft Reclamefolder een ontzettend handige zoekfunctie; met deze zoekfunctie kunt niet alleen folders zoeken van een specifieke winkel, maar ook een specifiek product invoeren om te kijken of het ergens in de aanbieding is. Als u naar één bepaald product op zoek bent, bespaart deze zoekfunctie u een hoop moeite en tijd! Deze app/website is dus niet alleen duurzamer, maar ook nog eens erg handig!

Als u in het bezit bent van een smartphone, heeft deze app daarnaast nog een handige functie met betrekking tot klantenkaarten. Iedereen die regelmatig gaat winkelen herkent het wel; bij élke winkel ontvangt u tegenwoordig een klantenkaart. Hartstikke fijn voor extra korting en aanbiedingen, maar deze kaarten raakt u gemakkelijk kwijt of vergeet ze thuis. Gelukkig heeft de Reclamefolder app hier een oplossing voor. In de app kunt u namelijk al uw pasjes digitaal opslaan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw klantenpas met de camera van uw telefoon scannen. Zo detecteert de Reclamefolder app de streepjescode en slaat deze op. Vervolgens hoeft u alleen nog maar aan te geven van welke winkel klantenkaart is die u zojuist gescand heeft, en voila! Al uw klantenkaarten kunt u op deze manier in de app plaatsen. Wanneer u dan aan de kassa staat, hoeft u alleen maar de in de app het menu met uw klantenkaarten te openen en vervolgens de desbetreffende klantenkaart aanklikken. Er verschijnt dan automatisch een streepjescode in het scherm die de caissière gemakkelijk kan scannen. Met al deze bijkomende voordelen van de handige Reclamefolder app kunt u gerust een NEE-JA of NEE-NEE sticker op uw brievenbus plakken!

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 627 reviews.
Skip to content