Hoge nood? Geen nood!

Apps, Nieuws

We hebben deze nare situatie allemaal wel eens meegemaakt; je bevindt je op een plek buitenshuis en voelt een alsmaar toenemende druk op je blaas. Het lijkt erop dat nergens een toilet te bekennen is en de paniek slaat toe. Dan maar naar huis gaan? Of toch op zoek gaan naar een toilet? Het blijft een lastige en helaas vaak onvermijdelijke situatie, die ook nog eens heel verkeerd af zou kunnen lopen. Gelukkig hoeft u niet langer last te hebben van dit probleem, er is namelijk een erg handige en gemakkelijke oplossing gevonden. De HogeNood app helpt u om op elk tijdstip en plaats een toilet te vinden! Zo ervaart u nooit meer stress om uw volle blaas.

De HogeNood app vindt u in de Playstore en kunt u gemakkelijk downloaden. De app is simpel in gebruik en kent slechts één functie: het vinden van een toilet. Het enige noodzakelijke tijdens het gebruik van deze app is dat de functie “locatie” op uw toestel aanstaat. Zo kan de app zien waar u zich op dat moment bevindt en toiletten daar in de buurt zoeken. Uw locatie kunt u aanzetten via het venster dat u krijgt wanneer u van boven naar beneden veegt op uw scherm.

Wanneer u de app opent heeft u keuze uit twee menu’s. Het eerste menu laat een lijst zien van alle toiletten in de buurt en het aantal kilometers dat het toilet van u verwijderd is. Wanneer u op een toilet klikt verschijnt de exacte locatie in beeld en staat er aangegeven of het een betaald toilet is en de openingstijden. Het tweede menu laat u een kaartje zien van de omgeving waar u zich momenteel bevindt. In de omgeving staan alle toiletten gemarkeerd met een rood bolletje. Zo ziet u precies waar de toiletten zich ten opzichte van u bevinden.

Ook ziet u in de app bij elk toilet een aantal symbolen staan. Deze symbolen geven aan of het een damestoilet, herentoilet, invalidentoilet en mogelijkheid tot kinderen verschonen betreft. Ook is er een mogelijkheid om recensies over toiletten achter te laten (bijvoorbeeld of het toilet schoon was, of er toiletpapier aanwezig was, etc.). Zo weet u precies met wat voor toilet u te maken zal krijgen. De HogeNood app biedt is dus een eenvoudig en handig hulpmiddel dat altijd van p(l)as kan komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content