Zo haal je de oranje sfeer in huis!

Nieuws

Hoe vol, versierd en oranje het straatbeeld normaal gesproken is op 27 april, zo leeg en stil zullen de straten volgende week zijn. De verjaardag van onze koning zal dit jaar net even anders gevierd moeten worden. Dit betekent: geen feestjes, optredens, samenkomsten, vrijmarkten en ga zo maar even door… Toch hoeft dit ons er niet van te weerhouden om van Koningsdag een mooie, heugelijke dag te maken. Door middel van uw SimPhone, SimTab of SimPC kunt u namelijk gewoon van dit feest blijven genieten. Videobellen met vrienden en familie is bijvoorbeeld een leuke en gemakkelijke manier om toch het saamhorigheidsgevoel van koningsdag te ervaren. Ook is er een mooie website in het leven geroepen die u toch een beetje het Koningsdag gevoel zal geven! Koning Willem-Alexander zal ongetwijfeld ontzettend blij zijn dat u via uw SimPhone of SimTab toch mee kunt genieten van zijn verjaardag, immers heeft de koning zelf een aantal jaar geleden het gemak van onze SIM-producten mogen ervaren.

Koningsdagthuis.nl

www.koningsdagthuis.nl is een mooi initiatief van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Via deze website kunt u het Koningsdag gevoel van huis uit ervaren. Verschillende bekende Nederlanders zullen hier namelijk video’s uploaden van hun Koningsdag. Denk hierbij aan thuisconcerten door bijvoorbeeld Jeroen van der Boom, of het Koninklijk Concertgebouw Orkest dat het Wilhelmus voor u speelt. Mocht u nou niet zo’n fan zijn van muziek, dan is dit ook geen probleem. Er zal bijvoorbeeld ook een lezing worden gehouden door neuropsycholoog Erik Scherder, over het effect van dansen en feesten op het brein. Van paardenshows tot goochelshows, van dansoptredens tot lezingen, voor een ieder zal er wat wils tussen zitten om Koningsdag van huis uit net een beetje mooier te maken. Neem dus vooral een kijkje op www.koningsdagthuis.nl 27 april!

Videobellen

Een ander hulpmiddel om uw Koningsdag net even wat leuker en gezelliger te maken, is videobellen. Op de Facebookpagina van Het Koninklijk Huis is te zien dat ook onze koning en koningin in hun paleis ook volop aan het videobellen zijn (https://www.facebook.com/HetKoninklijkHuis/). Of u nu via Google Duo belt met de hele familie of via Whatsapp digitaal een tompouce eet met uw dochter, online gezelschap maakt uw dag hoe dan ook een stukje leuker!

Een stapje terug in de tijd…

Nu de verjaardag van koning Willem-Alexander voor de deur staat, is het een mooi moment om even terug te blikken naar een van de hoogtepunten in de geschiedenis van SIM. Onze SIM collega’s Ruud Storms en Frank van Dansik hebben in 2011 namelijk kennis mogen maken met (toen nog) prins Willem-Alexander. Tijdens dit werkbezoek mochten zij de prins kennis laten maken met de SimTouch, een van de eerste SIM producten. Hoe mooi is het dat we nu, 9 jaar later, tijdens deze pandemie toch allemaal de verjaardag van onze koning kunnen vieren met behulp van deze digitale apparaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content