Online veiligheid: Wat doet SIM voor u?

Nieuws

Oktober is de maand van de Cybersecurity. Al een aantal jaren achter elkaar wordt het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek uitgevoerd. In het onderzoek staat dat gebruikers zich wel bewust zijn van de gevaren, maar daar vaak nog te weinig aan doen. Omdat ze het belang er niet van in zien? Omdat ze denken niets te verbergen hebben? Omdat het te lastig is? De reden is niet altijd bekend. Wat we wel weten is dat SIM u goed kan helpen op het gebied van online veiligheid. SIM neemt standaard al veel beveiligingsmaatregelen en daardoor nemen we veel zorgen uit handen. U hoeft zich over de volgende zaken in ieder geval geen zorgen te maken.

Updates en Back up standaard geregeld met de SimTop en SimPC

De SimTop en SimPC zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die graag eenvoudig willen werken met een computer maar er verder geen zorgen over willen hebben. Van al uw documenten, afbeeldingen en andere bestanden wordt standaard een back-up gemaakt. Ook zorgen wij voor automatische updates.

De SimCoaches adviseren en beantwoorden vragen over online veiligheid

Is een mail wel veilig, kan ik op deze link klikken, klopt het dat ze deze gegevens van mij online vragen? Hoe kan ik mijn telefoon het beste beveiligen?  Met al deze vragen en meer kunt u terecht bij onze SimCoaches. Zij kunnen u op vakkundige wijze helpen.

Heeft u een vraag over dit artikel of een andere vraag? Onze SimCoaches zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

6 reacties. Laat een nieuw bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 627 reviews.
Skip to content