Online veiligheid: Wat doet SIM voor u?

Oktober is de maand van de Cybersecurity. Al een aantal jaren achter elkaar wordt het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek uitgevoerd. In het onderzoek staat dat gebruikers zich wel bewust zijn van de gevaren, maar daar vaak nog te weinig aan doen. Omdat ze het belang er niet van in zien? Omdat ze denken niets te verbergen hebben? Omdat het te lastig is? De reden is niet altijd bekend. Wat we wel weten is dat SIM u goed kan helpen op het gebied van online veiligheid. SIM neemt standaard al veel beveiligingsmaatregelen en daardoor nemen we veel zorgen uit handen. U hoeft zich over de volgende zaken in ieder geval geen zorgen te maken.

Updates en Back up standaard geregeld met de SimTop en SimPC

De SimTop en SimPC zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die graag eenvoudig willen werken met een computer maar er verder geen zorgen over willen hebben. Van al uw documenten, afbeeldingen en andere bestanden wordt standaard een back-up gemaakt. Ook zorgen wij voor automatische updates.

De SimCoaches adviseren en beantwoorden vragen over online veiligheid

Is een mail wel veilig, kan ik op deze link klikken, klopt het dat ze deze gegevens van mij online vragen? Hoe kan ik mijn telefoon het beste beveiligen?  Met al deze vragen en meer kunt u terecht bij onze SimCoaches. Zij kunnen u op vakkundige wijze helpen.

Heeft u een vraag over dit artikel of een andere vraag? Onze SimCoaches zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

SimCoach tips in uw mailbox

Geef uzelf op voor onze actuele instructietips, dan krijgt u ze meteen in uw mailbox. U ontvangt ook maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met belangrijke aankondigingen en aantrekkelijke acties. U kunt uzelf altijd weer uitschrijven.

6 reacties. Laat een nieuw bericht achter

Mw. A.W. de Smeth
21 oktober 2018 11:02

sedert 2007/08 ben ik al bij de SIM aangesloten. Ben er echt heel blij mee.Zeer geduldige medewerkers.Heel veel waard. Vertel aan velen over de SIM en hoop dat veel mensen er gebruik van blijven maken

Beantwoorden
LiesWillemse
17 oktober 2018 20:44

Al jaren heel blij met de sim pc. Geeft rust heerlijk nooit gedoe .

Beantwoorden
A.W.de Bruin
13 oktober 2018 15:41

Vanaf het eerste jaar heb ik een abonnement bij SIM. Mijn vrouw volgde snel.
We zijn nog steeds heel tevreden over de snelle en vriendelijke service.
En vooral over het geduld van deskundigen !

Beantwoorden

ik wordt steeds goed geholpen met vragen over de pc

Beantwoorden
G Boonstra- van Dijk
12 oktober 2018 14:31

Wij zijn ook al vanaf 2004 heel blij met SIM

Beantwoorden

Na vele jaren ben ik nog steeds blij om de inschrijving bij u.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu