Ontdek nieuwe steden met Walk the City

Walk the City is dé app om de leukste stadswandelingen mee te maken. Deze app is inmiddels al in talloze Nederlandse en Belgische steden actief en laat je op interactieve wijze kennis maken met de mooiste steden. Door alle interessante informatie en leuke feitjes die de app aanbiedt is een stadswandeling met Walk the City echt een feestje! 

Hoe werkt de app?

Je kunt Walk the City kosteloos downloaden in de Google Playstore. Vervolgens kun je door het grote aanbod aan wandelingen door de verschillende steden heen scrollen. Heb je nou een wandeling gevonden die je leuk lijkt? Dan kun je deze downloaden! Als je de wandeling downloadt heb je geen internetverbinding meer nodig om de route te kunnen zien. Je vindt dus altijd de weg, ook als je je in winkelcentra of steegjes zonder internetverbinding begeeft. De route wordt namelijk aangegeven met foto’s, pijlen en routeaanwijzingen. De app werkt dus niet met GPS. Hierdoor kun je je mobiele gegevens en GPS locatie uitschakelen, waardoor je telefoon gegarandeerd genoeg batterij heeft om de hele dag door te komen.

Routes

Alvorens je een wandeling downloadt kun je eerst een uitgebreid stuk informatie lezen over de wandeling. Zo lees je hoe lang de wandeling is, voor wie de route geschikt is, waar de informatie die wordt gegeven over gaat (denk aan: literatuur, cultuur, geschiedenis, etc.) en lees je leuke tips voor tijdens de wandeling. Zo worden er bijvoorbeeld leuke terrassen en eettentjes getipt waar je tijdens de wandeling een stop kunt maken. Ook wordt aangegeven langs welke bezienswaardigheden de route loopt en waar je eventueel onderweg langs kunt gaan. Tijdens de wandeling lees je leuke informatie over wat je op dat moment ziet. Veel wandelingen van Walk the City zijn gratis, voor andere wandelingen betaal je een klein bedrag. Dit is vaak niet meer dan een euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 739 reviews.
Skip to content