Red vers eten van de vuilnisbak!

Ieder jaar wordt in Nederland tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten verspild. Dat betekent dat er per persoon ongeveer zo’n 41 kilo eten en 57 liter drinken verspild wordt, ter waarde van 145 euro. Deze voedselverspilling is ontzettend zonde en kan zeker verminderd worden. Too Good To Go zet zich in om deze voedselverspilling tegen te gaan, wat voor zowel de consument als de producent voordelig uitpakt. Houdt u van lekker eten tegen een vriendelijk prijsje en zet u zich graag in voor een goed doel? Lees dan vooral verder!

Too Good To Go betekent letterlijk vertaald “te goed om weg te doen”. Hiermee doelen ze op alle supermarkten, restaurants, bakkerijen en traiteurs die dagelijks bakken met voedsel dat nog prima gegeten zou kunnen worden- rechtstreeks de vuilnisbak in gooien. Too Good To Go vindt dit ontzettend zonde, en werkt daarom samen met deze voedselproducenten.

Zo zorgt Too Good To Go ervoor dat mensen tegen een vriendelijk prijsje aan het einde van de dag een zogeheten Magic Box op kunnen halen. Dit is een tas of doos gevuld met lekker eten: broodjes, baguettes, groenten, salades, fruitsapjes, couscous, sushi of misschien wel een heel tapas menu! Zo belandt dit lekkere eten niet in de vuilnisbak, maar op uw bord. En dat voor een prikkie!

U kunt gemakkelijk gebruik maken van Too Good To Go via dit stappenplan:

1.    Download de Too Good To Goapp

2.     Maak een account aan

3.     Voer uw eigen locatie in en bekijk de lijst met Too Good To Go afhaalpunten bij u in de buurt

4.     Selecteer een Magic Box naar keuze

5.     Betaal met de door u gewenste betaalmethode (let op: dit kan niet ter plaatse contant of met pin, maar dit moet vooraf via bijvoorbeeld IDeal, Paypal of creditcard)

6.     Haal uw Magic Box op het aangegeven moment op

7.    Geniet van uw eten!

De inhoud van de Magic Box die u bestelt is niet helemaal een verrassing. In de beschrijving kunt u lezen wat voor soort producten u zou kunnen verwachten, zodat u een klein beetje een beeld heeft bij wat u bestelt. Ook staat er aangegeven wat de geldwaarde van de inhoud van uw box is, en het bedrag wat u er daadwerkelijk voor moet betalen. Het bedrag dat u er voor betaalt is uiteraard vele malen lager dan wat het waard is.

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

  • Goed, neen supergoed: “TOOGOODTOGO”. Wij maken er al enige tijd gebruik van en staan versteld van de meestal goed gevulde tas met brood en andere lekkernijen. Aanrader!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 739 reviews.
Skip to content