SIM lanceert gloednieuwe website

website redisign

Wij zijn trots dat onze gloednieuwe website vanaf nu voor iedereen te bewonderen is. De website heeft de afgelopen maand een heuse metamorfose ondergaan. Na vele brainstormsessies en hard werken van onze webdesigners hebben we onze website kunnen omtoveren tot een vernieuwde, frisse website met een persoonlijk tintje en waarop onze gebruiksvriendelijke hulpmiddelen makkelijk te vinden zijn. Ben je benieuwd naar onze nieuwe site? Lees dan nu alvast wat deze zoal te bieden heeft of neem zelf een kijkje op www.simpc.nl

Een van de nieuwe functies die onze website te bieden heeft, is het toegankelijkheidsmenu.
Dit menu zorgt ervoor dat onze website voor iedereen goed leesbaar en toegankelijk is. Mocht je problemen hebben met het lezen van kleine letters? Geen probleem! Via het toegankelijkheidsmenu kun je de grootte van de letters op onze website gemakkelijk aanpassen. Ook kun je ervoor zorgen dat onnodige plaatjes worden weggefilterd zodat je enkel de tekst ziet. Daarnaast kun je het beeldcontrast aanpassen zodat je de letters wit op zwart ziet, in plaats van andersom. Ook kun je de hele website in zwart-wit weergeven. Met deze handige toepassing kun je onze website volledig naar wens aanpassen! Je vindt dit menu door rechts in beeld op het hieronder afgebeelde blauwe icoontje te klikken.

Ook geeft onze nieuwe website je een kijkje achter de schermen bij SIM.
Je zal op de site kennismaken met verschillende werknemers en door middel van beeldmateriaal proberen wij je een impressie te geven van de werksfeer bij SIM. Bij het menu ‘over ons’ krijg je een kijkje in de geschiedenis van SIM en wordt het hele team van SIM geïntroduceerd, met foto en functiebeschrijving. Zo zie je ook eens de gezichten achter de stemmen die je altijd geduldig te woord staan op de helpdesk, en de knappe koppen die ervoor gezorgd hebben dat jouw SimPhone, SimTab of SimPC zo eenvoudig en prettig werkt. Kortom: genoeg redenen om even een kijkje te nemen op onze gloednieuwe site!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 826 reviews.
Skip to content