SIM support sport!

Nieuws

Naast het tevreden houden en helpen van onze eigen klanten, dragen wij van SIM graag nog op een andere manier ons steentje bij aan de maatschappij. Wij vinden het namelijk erg leuk om sportteams uit de regio te supporten en er samen voor te zorgen dat zij zoveel mogelijk sport- en spelplezier beleven!

Deze week in the picture: het vlaggenschip van Purmersteijn! Frans Abels, ambassadeur van SIM, was daar afgelopen wedstrijd de balsponsor. Frans heeft zelf een roemrijk verleden in het voetballen bij Purmersteijn en is dan ook een trouwe supporter. Vandaar dat hij balsponsor was van dit team tijdens de lastige wedstrijd tegen SWIFT. We hopen dat de gesponsorde bal van Frans maar veel geluk mag brengen aan dit team!

 

Een ander team dat SIM met veel plezier sponsort, is het g-bowlingteam (gehandicapten-bowlingteam) Sports4all Heiloo. Deze toppers zijn eerder dit jaar zelfs al kampioen geworden! Onder begeleiding van vrijwilligers wordt dit team eens in de veertien dagen met veel plezier getraind. Zo worden ze klaargestoomd om deel te nemen aan toernooien, maar bovenal om heel veel plezier te maken! Wij sponsoren dit team met trots en vinden het mooi dat deze bowlers ondanks hun beperking, mooie prestaties leveren samen en veel plezier beleven.

We wensen deze teams een sportief 2020 toe! Dat ze nog maar veel mooie prijzen binnen mogen halen en een hoop plezier beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 626 reviews.
Skip to content