Veilig en betrouwbaar shoppen met een webwinkelkeurmerk

Je zult ze vast wel eens tegen zijn gekomen: die kleine logo’s in een hoekje op een website. Deze logo’s geven aan dat een website is aangesloten bij een keurmerk. Wanneer een site bij een betrouwbaar keurmerk bent aangesloten, betekent dit dat je veilig kunt winkelen bij deze webshop en dat het keurmerk kan bemiddelen in het geval dat er toch iets misgaat. Kijk maar eens op de website van Sim, hier zie je links in beeld ons keurmerk. Maar waar dient zo’n keurmerk nou eigenlijk voor?

Reviews

Sim is aangesloten bij Webwinkelkeur, een betrouwbaar keurmerk waar zo’n 9200 andere webshops gebruik van maken. Een groot voordeel van dit keurmerk is dat je via Webwinkelkeur reviews kunt achterlaten en lezen. Wanneer je op het roze Webwinkelkeur-logo op onze website klikt, krijg je direct informatie over de betrouwbaarheid van onze website te zien. Ook krijg je reviews te zien: dit zijn berichten die gebruikers achter kunnen laten. Hierin kunnen zij vertellen hoe zij onze service hebben ervaren. Op die manier weet je dus altijd met wat voor webshop je te maken hebt!

Nepwebshops

Een ander voordeel van een keurmerk is dat zij nepwebshops in de gaten houden. Keurmerken willen namelijk niet dat nepwebshops een afbeelding van hun keurmerk op hun website plaatsen, zonder dat ze bij het keurmerk zijn aangesloten. Op de website van Webwinkelkeur vind je bijvoorbeeld een pagina met meldingen van alle (nep)webshops die niet bij het keurmerk zijn aangesloten. Mocht je een website met keurmerklogo vinden die er niet betrouwbaar uitziet, kijk dan altijd even op de site van het keurmerk zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 712 reviews.
Skip to content