Word je gek van al die meldingen? Zo zet je ze aan en uit!

We ontvangen de hele dag door een hoop meldingen op onze smartphone of tablet. Berichtjes via Whatsapp, SMS’jes, e-mails en ga zo nog maar even door. Sommige meldingen zijn prettig om je op de hoogte te houden, maar andere meldingen kunnen soms best vervelend zijn. Gelukkig kun je zelf instellen voor welke apps je wel en geen meldingen wil ontvangen met dit simpele stappenplan.

Stap 1: Ga naar het instellingenmenu van je SimPhone of SimTab.

Stap 2: Klik op ‘meldingen’. Als dit menu niet kunt vinden, kun je ook op het vergrootglas tikken en ‘meldingen’ invoeren in de zoekbalk.

Stap 3: Je kunt nu instellen of je korte of gedetailleerde meldingen wil ontvangen. Bij een korte melding krijg je alleen te zien dat je een melding van een app ontvangt. Je krijgt niet te zien wat de melding precies is. In het geval van een Whatsappbericht krijg je dus niet het hele bericht te zien. Wanneer je klikt op ‘gedetailleerde meldingen’ krijg je dat wel.

Stap 4: Vervolgens kun je instellen welke apps meldingen mogen geven. Dit doe je door de lijst met apps te openen door op ‘meer’ te klikken. Je kunt nu voor elke app afzonderlijk het schuifje aan- of uitzetten. Als het blauwe schuifje aan staat, krijg je meldingen van de app. Als het schuifje uit staat krijg je die niet.

Stap 5: Je kunt per app ook nog eens bepalen wat voor soort meldingen je kan krijgen. Dit kun je instellen door op de app te tikken. Als je bijvoorbeeld op Whatsapp tikt, kun je instellen voor welke berichten je meldingen ontvangt: voor alle chats, of alleen voor privéchats of groepschats. Zo kun je de instellingen voor elke app afzonderlijk wijzigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 712 reviews.
Skip to content