Vogelliefhebbers opgelet: Beleef de Lente is weer van start gegaan!

De lente ligt in het verschiet, wat betekent dat heel Nederland weer 24/7 mag meegenieten van de nestjes van talloze vogels. Van broedende spechten tot parende eksters, met Bleef de Lente hoef je niks te missen van deze prachtige lentetaferelen. Beleef de Lente is een jaarlijks evenement van Vogelbescherming Nederland. Er worden door heel Nederland camera’s opgehangen op broedplekken van vogels. Zo kun je het wel en wee van de vogels op de voet volgen via verschillende livestreams! 

Een livestream is een camera die continu filmt wat er gebeurt, zonder dat de beelden eerst bewerkt worden. Je krijgt dus een ‘echt’ inkijkje bij de vogels. Je kunt de livestreams volgen via de site van Beleef de Lente. Elke livestream heeft verschillende camera’s, zo kun je kiezen of je binnen of buiten het vogelhuisje wil kijken en vanuit welke hoek. Op die manier kun je de vogels optimaal bewonderen. De bosuil heeft haar ei al gelegd, meldt Beleef de Lente op Twitter, en ook de ooievaar, slechtvalk en kerkuil kun je al volgen op de livestream. Het belooft een mooie lente te worden!

Mocht je toegang willen tot nog meer gave functies, dan kun je een account aanmaken. Als je een account aanmaakt kun je chatten met andere vogelliefhebbers en vragen stellen aan experts. Ook kun je je aanmelden voor de Beleef de Lente nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste vogelnieuws. Het aanmaken van een account gaat als volgt:

  1. Ga naar de website van Beleef de Lente.
  2. Scroll naar beneden, totdat je een groot oranje vak ziet.
  3. Vul je voor- en achternaam in.
  4. Voer je e-mailadres in.
  5. Ga naar je mailbox. Open de verificatiemail die je van Beleef de Lente hebt gekregen en klik op het oranje blok met ‘ja ik bevestig mijn aanmelding’.
  6. Je wordt nu teruggestuurd naar de website van Beleef de Lente. Je kunt nu een aantal vragen beantwoorden over wat je interessant vindt en wat voor extra informatie je graag zou willen ontvangen.

Je account is nu aangemaakt en geactiveerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 893 reviews.
Skip to content