Weg met die inpakstress: met PackPoint vergeet je nooit meer iets mee te nemen op vakantie!

Er is voor velen niets leukers dan op vakantie gaan. Lekker ontspannen, weg uit de dagelijkse sleur. Toch is er één aspect van op vakantie gaan dat voor veel mensen veel stress oplevert: het inpakken. Je baalt namelijk als een stekker als je aankomt op bestemming en erachter komt dat je allemaal belangrijke dingen vergeten bent. Gelukkig helpt de app PackPoint je met inpakken. Zij stellen zorgvuldig een inpaklijst voor jou op, zodat je niks meer hoeft te vergeten!

Wanneer je de app hebt gedownload, kun je jouw reis toevoegen. De app zal dan een persoonlijke inpaklijst voor jouw reis opstellen. Dit doet de app op basis van jouw vakantiebestemming met het bijbehorende weerbericht en de activiteiten die je verwacht te gaan doen op vakantie. Je voegt je reis toe door de volgende stappen te volgen:

  1. Tik op ‘Nieuwe reis toevoegen’.
  2. Vul in het balkje ‘Waarheen’ in waar je naartoe gaat.
  3. Vul in het balkje ‘Reisdatum’ in wanneer je op reis gaat.
  4. Selecteer de verblijfsduur door het schuifje naar rechts te verplaatsen. Boven het schuifje staat het aantal nachten.
  5. Selecteer wat voor type reis je maakt: zakelijk of privé.
  6. Vervolgens zie je allemaal hokjes met activiteiten in beeld verschijnen. Selecteer de activiteiten die je op jouw vakantie denkt te gaan doen.
  7. Selecteer of je tijdens jouw vakantie in de gelegenheid bent om kleding te wassen of niet. Zo ja, klik op ‘wasserij’, zo nee, klik op ‘basis herhalen’. Op die manier kan de app een goede inschatting maken van hoeveel kledingstukken je nodig hebt.
  8. Er zal nu een gepersonaliseerde inpaklijst verschijnen! Deze lijst is helemaal afgestemd op het weer en de activiteiten tijdens jouw vakantie. Je kunt de hokjes naast de spullen afvinken wanneer je iets hebt ingepakt. Zo weet je zeker dat je alles meeneemt wat je nodig hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 783 reviews.
Skip to content