Zorgeloos de weg op met Flitsmeister

Nooit meer verkeersboetes en altijd op de hoogte van de huidige verkeerssituatie: dat is wat Flitsmeister haar gebruikers biedt. Een kwart van de Nederlandse automobilisten kan inmiddels al niet meer zonder deze handige app. Flitsmeister vertelt je namelijk precies welke files er staan, waar flitspalen zich bevinden en welke wegwerkzaamheden er zijn. Op die manier kun je altijd zorgeloos de weg op!

Met Flitsmeister kun je navigeren van A naar B. Tijdens je rit vertelt Flitsmeister je precies welke files, wegwerkzaamheden, ongevallen, afgesloten rijstroken en flitsers je tegen kunt komen. Ook meldt Flitsmeister het wanneer er ambulances naderen. Bij iedere weg geeft Flitsmeister precies aan hoe hard je daar mag rijden en de app waarschuwt wanneer je te hard rijdt bij trajectcontrole. Zo kun je altijd veilig de weg op en weet je precies wat je te wachten staat.

Flitsmeister is niet alleen een handig voor onderweg, ook voor je vertrek kun je Flitsmeister raadplegen om nog even te kijken of er files of wegwerkzaamheden zijn. Op die manier kun je vrij nauwkeurig bepalen wat de reistijd wordt en hoe laat je moet vertrekken. De app houdt immers continu bij wanneer er nieuwe files of wegwerkzaamheden worden gemeld.

Daarnaast kun je in de app ook zelf aangeven dat je een flitspaal of mobiele flitser hebt gespot. Door op de ‘report’-knop te drukken, geef je een seintje aan de app dat er zich een flitser bevindt. Doordat de app zoveel gebruikers heeft, worden vrijwel alle flitsers in kaart gebracht. Op die manier helpen gebruikers van Flitsmeister niet alleen zichzelf, maar ook elkaar!

De app kent daarnaast een interessante geschiedenis. Flitsmeister begon namelijk als een tegendraadse app voor automobilisten die ongestraft te hard wilden rijden, maar de app groeide al snel uit tot grote speler in het Nederlandse verkeerssysteem. Inmiddels werkt de app samen met Rijkswaterstaat om knelpunten in het verkeer te voorkomen en deelt Rijkswaterstaat informatie over naderende ambulances, afzettingen van de weg en meer. Flitsmeister geeft deze informatie op haar beurt door aan de automobilisten. Zo helpen Flitsmeister en Rijkswaterstaat elkaar om veilig verkeer in Nederland te bevorderen. Wel geeft Flitsmeister aan dat ze nog altijd moeite hebben om het imago van verkeersovertredersapp kwijt te raken.

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 855 reviews.
Skip to content