Zorgeloos van A naar B met de NS Reisplanner

Apps, Nieuws

Het openbaar vervoer is een betaalbare en duurzame manier om van A naar B te komen. Daarnaast blijft het zich constant doorontwikkelen: er komen steeds meer trein- en busverbindingen bij, waardoor je tegenwoordig overal per OV kan komen. Het is dan ook niet gek dat een groot deel van onze bevolkingen dagelijks van het openbaar vervoer gebruik maakt. Maar het openbaar vervoer is helaas niet altijd even makkelijk. Het overstappen op verschillende bus- en treinverbindingen kan best ingewikkeld zijn. Daarom heeft de NS een handige reisplanner ontworpen, die u zorgeloos van de ene naar de andere plek brengt!

U kunt gebruik maken van de NS Reisplanner via de NS app en via www.ns.nl/reisplanner. De NS Reisplanner is erg simpel in gebruik. Allereerst moet u de twee bestemmingen invoeren waartussen uw wil reizen. Dit kunnen adressen, bushaltes of stations zijn. Wanneer u een adres invoert, zal de Reisplanner dus automatisch nog een looproute van een aantal minuten toevoegen om bij het dichtstbijzijnde station of bushalte te komen. Naast de twee bestemmingen, moet u ook  nog een vertrek- of aankomsttijd invoeren. U kunt dus kiezen of u het tijdstip in wil vullen van het moment waarop u vertrekt, of het tijdstip waarop u bij uw bestemming aan wil komen.

Wanneer u de twee bestemmingen heeft ingevoerd, krijgt u een lange lijst te zien met mogelijke reisopties. Bij deze reisopties staat aangegeven van welke openbaar vervoersmiddelen u bij de desbetreffende reis gebruik maakt en hoe lang u erover zal gaan doen. Zo kunt u uit deze lange lijst de prettigste reisoptie kiezen met de tijd die u het best uitkomt.

Wanneer u nu één van deze reizen selecteert, komt er precies te staan hoe uw reis eruit zal gaan zien en hoeveel het zal gaan kosten. Er staat precies welke bussen en treinen u moet nemen, van waar ze vertrekken en bij welke halte u weer uit moet stappen. En mocht er nou een keer een bus of trein uitvallen of vertraagd zijn, geeft de NS Reisplanner dat gelijk aan zodat u hier rekening mee kan houden. Met de NS Reisplanner is reizen met het openbaar vervoer voor iedereen een eitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 590 reviews.
Skip to content